0

5 Sebab Adoi Chat bakal kalahkan WhatsApp dan Wechat

Adoi Chat adalah aplikasi suara dan pemesejan teks yang pelbagai, cepat, selamat dan interaktif. Aplikasi ini dikuasakan oleh Encrypblock Skipjack dan pengguna boleh mengharapkan komunikasi yang lebih cepat dan lebih selamat dengan sesiapa sahaja, di mana saja di dunia.

 

 

Baru-baru ini, saya memasang aplikasi sembang Adoi pada telefon pintar dan laptop saya, untuk berhubung dengan  Prof Dr Sir Mike Irvan, CEO Skipjack dan saya terlibat dalam perbincangan ringkas tentang ciri-ciri App Adoi. Sepanjang masa yang dihabiskan, Adoi tidak pernah terputus dalam proses komunikasi. Panggilan suara pada Adoi lebih baik daripada panggilan tempatan biasa saya di rumah dan jauh lebih baik daripada panggilan WhatsApp atau Skype.

 

Saya boleh memberitahu bagaimana panggilan WhatsApp sangat mengecewakan kerana kebanyakan masa saya untuk panggilan antarabangsa selalu terputus, tetapi Adoi tidak begitu. Saya juga menguji panggilan video di Adoi dengan member Adoi yang lain di Malaysia dan semuanya memang terbaik. Saya harap dengna penjelasan saya ini dapat membuktikan pengalaman menggunakan Adoi yang berkualiti tinggi.

 

 

Malah,  Adoi Chat juga adalah sesuatu yang akan merevolusikan media sosial dalam banyak cara dengan mengangkat pemesejan sosial ke peringkat yang seterusnya. Dalam artikel ini, saya akan memberi sedikit perkongsian kepada anda tentang pelbagai cara Adoi App dapat merevolusikan media sosial.

 

Bagaimana Adoichat akan Revolusi Media Sosial?

Seperti yang diketahui, media sosial sentiasa berubah dan tahun ini telah melihat beberapa perubahan revolusioner utama dan dijangka mempunyai beberapa peralihan yang berubah-ubah yang akan menjadi makna sebenar. Walau bagaimanapun, saya percaya dengan fungsi-fungsi yang di bawa oleh Adoi Chat akan merevolusi media sosial adalah suatu yang bakal terjadi.

 

1. Ecommerce:

Adoi Chat merancang untuk mengambil e-dagang ke peringkat seterusnya. Bina perniagaan anda dalam talian dan berkomunikasi dengan pasaran sasaran anda secara langsung melalui ciri e-dagang yang berdedikasi dan sepenuhnya dienkripsi dengan App Adoi.

Bayangkan media sosial yang boleh memudahkan anda dihubungkan ke pasaran dan membuat anda terhubung dengan interface yang baru dan beberapa klik sahaja. Ini adalah salah satu perkara utama yang kita perlu merevolusikan dalam media sosial, dan kita boleh mendapatkannya dengan Adoi.

 

2. Cara Pembayaran:

Dalam pengalaman media sosial hari ini, kemudahan pembayaran yang lemah telah menjadi masalah besar dalam menggunakan media sosial. Namun dengan Adoi Chat, ia akan hanya berfungsi sebagai pintu masuk pembayaran sebagaimana yang dilakukan oleh WeChat Pay. Tetapi ia juga akan mengintegrasikan perbankan mudah alih yang membolehkan pengguna untuk menyambung ke e-dagang dan perniagaan dalam talian. Selain itu, penyelesaian pembayaran yang disediakan juga termasuk pembayaran menggunakan mata wang crypto dan mata wang enkripsi. Jadi, Dimers bersedia untuk mempunyai bank dalam talian melalui Adoi.

 

3. Encryplock dan Integrasi Zetanet:

Baru-baru ini, kami telah melihat banyak kejadian dan revolusi dalam teknologi hari ini. Adoi Chat, seperti yang dinyatakan sebelum ini, disambungkan kepada teknologi encrypblock Skipjack yang disokong oleh dua algoritma penyulitan gred tinggi (HMAC dan KEA) untuk memastikan tiada data dalam ekosistem Encrypblock boleh digubah atau diubah. Dengan Encrypblock pada terasnya, pengguna boleh dengan selamat dan cepat berkongsi fail dan multimedia, berbual dan bahkan melakukan persidangan video di mana sahaja di dunia.

Juga, pada masa hadapan, Adoi Chat akan boleh diintegrasi dengan Zetanet, dan kami tidak akan memerlukan Google, Youtube atau mana-mana media lain untuk menyambung anda ke seluruh dunia. Kami akan mempunyai internet sendiri yang terintegrasi di App Adoi. Kami dapat berhubung dengan setiap maklumat dan perniagaan di satu medium iaitu Adoi App.

 

4. Peluang Kekayaan:

Ini adalah satu lagi aspek yang menarik tentang Adoi Chat. Tidak seperti media sosial lain di mana syarikat dan perniagaan memberi manfaat semata-mata, Adoi membawa pengguna untuk mencari wang. Bagaimana ia dilakukan? Adoi memberikan setiap pengguna, sama ada firma atau individu untuk membuat wang dari itu. Anda membuat saluran, mendapatkan peluang iklan dan mendapatkan keuntungan yang besar.

Bagi peniaga Forex, Adoi Chat menyajikan platform perdagangan mata wang crypto, fiat dan dime di mana kita boleh berdagang pelbagai mata wang dan membuat keuntungan keuntungan. Selain itu, terdapat juga aliran pendapatan yang lain yang disediakan oleh Adoi kepada para penggunanya.

 

5. Selamat dan Komunikasi Persendirian:

Adoi menyediakan untuk para penggunanya dengan teliti dan maklumat sepenuhnya disulitkan (end-to-end). Platform ADOI memastikan semua komunikasi anda selamat dan tidak dapat diakses oleh sesiapa melainkan anda. Privasi anda adalah perkara penting untuk Adoi.

Platform Adoi juga dilengkapi dengan penyulitan akhir-ke-akhir yang memastikan semua data dan fail yang dipindahkan selamat dan tidak dapat diakses oleh sesiapa selain anda. Semua group dan perbualan dalam platform @DOI boleh disesuaikan dengan lapisan rahsia yang berlainan: awam, swasta atau hanya jemputan.

Dengan kelebihan di atas, Adoi Chat dengan mudah akan mengembangkan pengalaman media sosial dengan gaya yang hebat. Firma dan individu akan bersambung dengan mudah, sama seperti keluarga dan kawan-kawan dan dengan interaksi ini dalam, hubungan, media maklumat dan transaksi yang menjadikan media sosial sebagai dunia yang lebih baik.

 

Anda Tahu tak?

Kami menjangkakan pelancaran aplikasi adoi pada 23 April 2019 di Singapura untuk pengguna beta dan aplikasi Adoi akan tersedia di kedai aplikasi mulai Jun 2019. Pengguna yang menyertai Zetanet ICO boleh meminta menggunakan prototaip aplikasi pada masa ini. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Zetanet ICO, anda boleh membaca artikel ini mengenai mengapa anda harus mengambil bahagian dalam ZTN ICO.

 

Adakah anda seorang pelabur?

Jika Ya, kami ada berita baik kerana anda boleh menjadi pemegang saham dengan Adoi. Anda boleh membeli Adoi Share pada masa ini. Walau bagaimanapun, peluang ini terbuka untuk masa yang terhad. Untuk maklumat lanjut tentang cara menjadi pemegang saham dengan adoi, hubungi sokongan mereka melalui maklumat di bawah:

Munzir E Fortune : +6019-2331236

Hafiz E Fortune : +6018-3785366

or email us di:

ceo@efortunenetwork.com

 

P.S. Buat masa ini, pihak Skipjack sedang bersiap sedia mempersiapkan tempat untuk lauching App Adoi di Singapore pada 23 April 2019 ini.

 

 

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *