0

Aplikasi Adoi Sedang Diuji di Android dan iOS

Pada minggu ini sahaja, sudah beberapa kali engineer Skipjack mencuba panggilan jarak jauh sama ada panggilan video atau pun panggilan suara. Berita baiknya adalah aplikasi Adoi berfungsi dengan baik dan sangat baik sama ada menggunakan iphone  atau telefon android.

 

Kelebihan Ciri-ciri Aplikasi Adoi berbanding aplikasi lain:

 1. Suara dan kejelasan berkualiti tinggi menggunakan aplikasi mudah alih dan komputer riba.
 2. Adoi mempunyai kualiti dan kejelasan suara dan video yang tinggi dan boleh mengalahkan semua pasaran seperti Skype, Whatsapp dan Wechat.
 3. Apabila pelancaran penuh aplikasi Adoi, dalam skrin pertama akan mempunyai sembang awam dunia, panggilan video berkumpulan, 300,000 sembang kumpulan pengguna, pengiklanan dalam sembang awam dan sembang kumpulan seperti fb, pentadbir atau pengendali pengguna boleh mendapat pendapatan dari pengiklanan.
 4. Di Skrin kedua pula akan mempunyai media sosial yang kelihatan seperti Instagram,Youtube dan juga carian web seperti Google.
 5. Malah, Adoi juga akan mempunyai internet 2.0 sendiri iaitu zetanet.
 6. Skrin ketiga (Adoi Payment) pula akan mempunyai Adoi pay seperti pembayaran malalui Wechat tetapi anda boleh membuat pembayaran menggunakan wang fiat, crypto dan juga enkripsi. Pada masa depan nanti, anda boleh membeli kopi atau produk anda di mana-mana dari mana-mana penjual.  Selain itu, Adoi juga mempunyai pasaran untuk e-dagang.
 7. Tambahan pula, pengguna blockchain boleh menghubungkan dompet crypto mereka atau menggunakan aplikasi Adoi untuk membeli produk e-dagang di seluruh dunia. Senang cerita, Adoi akan bekerja seperti Wechat pay dan Alipay dalam skrin ke-3.
 8. Dari  skrin 1 ke skrin 3, anda hanya perlu sapu jari ketepi sama seperti di skrin telefon pintar anda sahaja.

 

Bilakah Aplikasi Adoi akan dilancarkan?

Menurut berita yang Admin terima, pihak Skipjack akan melancarkan aplikasi Adoi pada 23 April 2019 untuk versi beta untuk 500 pengguna pertama. Dan Adoi akan mempunyai ciri-ciri penuh sedia ada bermula dari Mei hingga September untuk peningkatan hingga ke ciri-ciri penuh. Anda boleh mula menggunakan adoi pada 23 April 2019.

 

Kenapa Aplikasi Adoi lebih hebat berbanding aplikasi lain?

Hal ini kerana, kami melakukan protokol dan reka bentuk rangkaian yang sangat berbeza berdasarkan teorem undang-undang Jack dalam merancang sistem kami dan 360 darjah berbeza daripada teknologi semasa tetapi kami menggunakan telefon yang sama komputer yang sama yang anda miliki. Ini ciptaan yang sangat indah.

Pada masa akan datang, anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada para pembekal perkhidmatan internet dan telco anda dan jangan lupa untuk mengaktifkan dompet anda 5 dan 6 untuk menggunakan ciri-ciri penuh Adoi.

Beli Zetanet Token (ZTN )ICO kami sekarang untuk menggunakan ciri-ciri penuh Adoi eksklusif kepada pelabur pertama kami. Kami akan melancarkan adoi di Singapura akhir April.

 

Apakah manfaat yang anda boleh dapatkan daripada aplikasi Adoi ini?

 1. Beli Zetanet Token (ZTN) sama ada $100 USD, $500 USD atau pun $1000 USD segera sementara harga masih 0.50 USD/ZTN kerana aplikasi Adoi akan menggunakan Zetanet. Dan anda boleh dapatkan profit sehingga puluh ribu ringgit dalam masa kurang setahun.
 2. Beli Dime dan FoF untuk mendapatkan keuntungan sehingga mencecah RM100,000
 3. Beli Share Adoi melalui private equity. Sebarang pertanyaan sila email kepada ceo@efortunenetwork.com untuk penerangan secara face to face.

 

Never Depend on single income. Make investment to create a second source. – Warren Buffet

 

 

 

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *