Beli Saham App Adoi

Strategi Beli Saham Apps Luar Negara Dengan Pulangan Juta Ringgit.

Adoi-Logo-dekstop-skipjack-malaya

Logo Aplikasi Adoi.

 

RAMAI ORANG TAK TAHU…

Pernah tak korang terfikir, beli saham apps luar negara macam Facebook ($138.3 billion), WeChat ($47 billion) dan Twitter ($13.7 billion) sebenarnya cara paling senang nak untuk kita jadi kaya raya.

 

Tapi masalahnya kena pandai pilih Apps luar negara yang bakal jadi syarikat billlionaire jela. Kalau, salah pilih miskin jugak jawabnya.

 

Bayangkanlah,  kalau anda beli saham Facebook masa Mark Zuckerberg tengah create Facebook sebanyak 0.0001%. Saham tak banyak mana pun tapi bila net worth Facebook sekarang menjadi $138.3 billion USD. 

 

Automatik disebabkan  saham Facebook yang anda miliki sebanyak 0.0001%, total keuntungan saham Facebook anda terus jadi $13.8 million USD (0.0001% x $138.3 billion USD).

 

Boleh nampak tak sekarang macam mana korang buat duit dengan beli saham Apps luar negara? Korang cuma beli saham 0.0001% je kot. Lagi satu, dah la korang beli saham App time App tu tak famous lagi, harga saham App tu mestilah masih murah dan mampu milik lagi.

 

Sebenarnya banyak je…Terdapat segelintir “pelabur underground” yang dah kaut keuntungan besar melalui investment dalam Apps macam ni selama bertahun-tahun sambil tersenyum…?

 

Salah seorang daripada mereka adalah kami…?… Dan selama awal tahun 2018 , kami cuma fokus investment dalam produk-produk digital sahaja seperti Apps Adoi, Internet baru (Zetanet) dan Mata Wang Digital sahaja.

 

Di bawah contoh profit investment mata wang digital salah seorang daripada kami dalam mata wang digital semasa sesi pencarian investment digital terbaik. Modal berapa ratus je tak sampai RM2000 tapi profit:

Skipjack-encrypcurrency-Dime-testimoni-skipjack-malaya-1

Profit Mata Wang Digital Skipjack Encrypcurrency $8851.57 USD ketika harga Dime naik $73.80

 

Skipjack-encrypcurrency-Dime-testimoni-skipjack-malaya-2

Kemudian, profit Mata Wang Digital Skipjack Encrypcurrency naik menjadi $10,661.47 USD selepas harga Dime naik $88.89.  Dan harga bagi Dime semasa artikel ini ditulis sudah naik menjadi sebanyak $138 USD/ Dime.

 

Hasilnya Alhamdulillah…Kami bukan je boleh maintain income bersih 5 angka setahun sejak awal 2018, bahkan mampu bayar komitmen bulanan, tubuhkan bisnes sendiri melalui hasil investment ini dan banyak lagi…?

 

 

Rahsia Kita-Kita Je!

Sebelum ni memang ramai yang tanya saya “Bro, ko kerja apa?”…Dieorg pelik agaknya tengok saya kerja santai-santai setiap hari…Hujung minggu pulak, mesti hilang!…Balik kampung la, jalan sana sini la…Memang itu lah rutin saya sekarang…?

 

Kerja kami memang relek jadi relek sebab duit yang bekerja untuk kami bukan sebaliknya….

 

Untuk tak pening-pening, saya jawab je “Aku jual barang online”…Malas pulak saya nak terangkan panjang lebar…Saya lebih selesa orang tak tau saya buat apa…Better low profile je bam…Rahsia…Rahsia…Rahsia…hehe

 

Anyway beberapa bulan lepas, ada sorang kawan berjaya mengubah persepsi saya…Lepas sembang beberapa kali dekat mapler, barulah saya sedar betapa saya perlu berkongsi ilmu buat investment ini dengan orang lain lebih-lebih lagi dalam keadaan ekonomi macam sekarang!

 

Bila dah sedar tu, saya terus jumpa kawan saya dan berbincang…Akhirnya kami berdua bersetuju untuk dedahkan “rahsia” investment kami pada umum…Maka terhasillah satu syarikat di Malaysia yang diberi nama E Fortune Network!

 

enrypblock-skipjack-encrypcurrency-skipjack-malaya-5

Upacara tandatangan Memorandum of Understanding (MOU) antara syarikat (E Fortune Network) kami dengan wakil syarikat Skipjack Corporation daripada Dubai.

 

Tapi, kali ini kami hanya fokus kepada investment dalam App Adoi sahaja.

 

APA ITU APLIKASI ADOI?

 

Aplikasi Adoi adalah platform dimana chatting , payment system dan internet didalam satu aplikasi. Platform ini adalah yang pertama kali dibuat oleh Skipjack Corporation dimana kita menggabungkan internet didalam aplikasi chatting dan payment gateway. 3 in 1 App.

User Interface Log in Design Untuk CPU/Laptop

 

Para user tidak perlu keluar ke platform lain untuk mendapatkan informasi dari internet kerana Adoi platform sudah menyediakan rankaian internet mereka sendiri iaitu Zetanet ataupun Internet 2.0.

 

Dimana projek utama Skipjack Corporation merupakan syarikat rangkaian internet terbaru didunia yang bakal menggantikan internet 1.0 yang sedia ada.

 

Bila kita bercakap soal internet, ia boleh dipecahkan lagi dalam beberapa kategori kita akan punya web iaitu Adoi Search dan Social media sendiri seperti Facebook dan youtube tetapi di gabungkan didalam satu aplikasi bernama ADOI .

 

Jadi, Aplikasi Adoi ini bakal mengalahkan apps chatting dan Apps social media terkini. Samalah macam Facebook kalahkan Myspace dan hanya orang yang percaya dan invest kat Mark Zuckerberg yang sudah menjadi jutawan.

 

Yang ragu-ragu semua melepas dan hanya berputih mata mangharapkan mereka beli saham Facebook pada masa lalu.

Kenapa “App Adoi” Menjadi Pilihan?

Actually ada terlampau banyak Apps nak cakap akan jadi syarikat billion…Ada yang daripada US, China dan Eropah.  Tapi, menurut pengalaman kami,  kami sangat yakin App Adoi ini bakal menjadi syarikat billion dalam beberapa tahun lagi sama seperti Apps Wechat, Facebook dan Twitter.

 

Malah, kami juga sudah mula menggunakan App Adoi ini sebagai salah seorang beta tester sebelum App Adoi ini officially launch.

 

 

Dan kami juga sudah mempunyai akaun Adoi App yang tersendiri. Kami sudah try audio call, video call dan chatting di group Chat Adoi. Semuanya  memang kualiti terbaik.

 

Bila App Adoi Nak Lauching Officially?

Berdasarkan berita terkini daripada pihak Skipjack Corporation iaitu owner atau pembuat App Adoi ini, App Adoi akan launching di 23 April 2019 di Singapore.

create-community-in- Adoi-App-Skipjack-Malaya

Anda Boleh Create Community Di Adoi

 

Buat masa ini, persediaan sedang dijalankan untuk booking tempat dan event launching App Adoi di Singapore. Jika, anda sudah membeli Shara Adoi ini, kami akan invite anda untuk datang launching App Adoi ini.

 

Tetapi jika ada orang sudah guna App Adoi ini, bermakna dia adalah pengguna Beta tester untuk App Adoi. Kalau, kat Malaysia ni kami rasa ada tiga orang sahaja beta tester untuk App adoi. Dan kesemuanya bekerja under E Fortune Network.

 

Income Lumayan & Stable Dengan Adoi Share.

Di saat ini nilai aplikasi Adoi share adalah $200 juta USD… Dan jika Anda membeli saham Adoi sekarang…anda akan mendapatkan 0,0005% saham Adoi paling kurang.

Live testing Video Call Sangat Clear

 

Kemudian, dengan anggaran 5 tahun ke depan (2023) dengan nilai saham Adoi akan mencapai seperti Whatsapp atau Wechat hingga mencecah $ 50 billion USD…

Feature Create Room juga ada di Adoi

 

Dengan bahagian share Adoi anda sebanyak 0.0005%…anda akan mendapatkan keuntungan sebanyak $25 juta USD iaitu hasil darab 0.0005% x 50 Billion USD pada saat App Adoi sudah dilepaskan ke Initial Public Offering(IPO).

Group Chatting pun Mestilah Ada di Adoi

 

Perkiraan ini akan berubah berdasarkan kondisi pasaran semasa. Tapi not bad la kan dapat 25 Juta USD…Cukup la nak hidup mewah sikit…

Personal Chatting Di Adoi App

 

Kami tak minta banyak sangat profit pun…asalkan anda dapat tampung belanja harian, dapat jalan-jalan hujung minggu, dapat beli aset dan dapat la nak menyimpan! …Selain tu, kerja pun tak serabut dan tak rushing…Just santai-santai je…hehe.

 

Giliran Korang Pulak!

Sekarang ni apa perasan kalau korang terlepas peluang untuk dapatkan 25 Juta USD tu dengan beli share Adoi sebanyak 0.0005%?  Mesti terkejut beruk kan?…?…Saya faham perasan korang sebab saya dulu pun macam tu jugak…?…

 

Anyways, saya kena berterus terang dengan korang…Investment ni tak semudah yang disangkakan…Hakikatnya, ramai yang cuba-cuba invest dalam bermacam-macam Apps sebelum ni dah pun gulung tikar…Ada yang hasil sendu dan ada jugak yang tak dapat hasil langsung!

 

Actually , untuk dapatkan hasil yang lumayan, nak tak nak korang kena jugak cari App yang betul dan pernah nampak dan guna App itu depan mata…Perkara inilah yang susah player-player investor nak dedahkan…?

 

Maklumlah, otai investor ni diorang dapat duit melalui profit investment bukan sebab buat coaching pasal cara nak invest…so buat apa nak dedahkan rahsia buat duit …

 

Cuma korang sekarang bernasib baik sebab kami dah insof makan sorang dan dah sedia untuk ajak korang invest sama-sama macam mana cara yang betul kami invest pada App Adoi ni… Kami pun tak buat coaching juga…??

 

Ini Yang Korang Akan Dapat

Baiklah, sekarang kami akan tunjuk korang satu persatu apa yang korang bakal peroleh apabila korang beli saham App Adoi ini. Profit ini adalah untuk pembeli saham Adoi sebanyak 0.0005%.

certificate-saham-adoi-skipjack-malaya

Contoh Certificate Crowdfunding berharga $10,000 USD untuk investor App Adoi

 

Selepas pembelian saham App Adoi selesai, anda semua akan dapat :

  • Email daripada Syarikat E Fortune Network dan Skipjack Corporation bahawa pembelian saham Adoi anda telah berjaya dibeli. Juga, email anda akan beserta dengan resit pembelian saham Adoi daripada pihak E Fortune Network. Pastikan email anda betul ye!
  • Anda akan dapat certificate crowdfunding seperti gambar di atas bersama license code, no. of shares, issue date dan investment amount anda.
  • Percuma 50 Dime bagi ahli Skipjack yang membeli saham Adoi.
  • Profit yang boleh mencecah 25 Juta USD dalam beberapa tahun macam Apps Instagram, Facebook,Wechat, Skype dan Whatsapp.
  • Percuma 2000 Zetanet token(ZTN) iaitu mata wang digital crypto yang akan digunakan di dalam App Adoi atau Adoi Pay seperti WeChat Pay dan Grab Pay. Akaun ZTN anda akan diberikan pada 23 April 2019. Contoh Akaun ZTN sila rujuk di bawah:
Akaun-ZTN-20-Million-ZTN-skipjack-malaya

Contoh Akaun ZTN Yang Anda Akan Terima Selepas Pembelian Saham Adoi.

 

Pilihan Di Tangan Korang…

 

Now, cuba tanya diri masing-masing pulak…Yang mana satu jadi pilihan korang :

  • Nak berterusan duit gaji ngam-ngam paras hidung setiap bulan?
  • Nak berterusan pinjam duit orang or duit raya anak time sesak?
  • Nak berterusan telan ayaq lioq tengok kejayaan investment orang lain?
  • Nak berterusan jadi kuli batak boss yang tak pernah nak hargai penat lelah korang?
  • Nak berterusan harap bantuan kerajaan dan ehsan orang lain?

 

ATAU

Korang korbankan sedikit duit, masa dan tenaga untuk join investment App Adoi ni supaya satu hari nanti korang :

  • Tak perlu risau lagi pasal duit.
  • Tak perlu meminjam sana sini dan mengharap belas ehsan orang.
  • Tak perlu lagi bekerja dengan orang…Korang pulak jadi boss atau pecen awal.
  • Dapat kumpul aset, melancong dan sebagainya macam orang lain yang korang cemburu sebelum ni.
  • Dan yang paling penting dapat bantu orang tersayang di sekeliling kita dan jugak mereka yang memerlukan.

Seronok kan kalau dapat macam tu…?…InsyaAllah kalau korang sanggup berkorban duit dan berusaha, semua yang saya sebut kat atas tu bukan sesuatu yang mustahil…Saya dah laluinya sebelum nie…

 

Buat Pilihan Sekarang!

Saya faham korang teruja nak beli saham App Adoi ni banyak-banyak…?…Tapi sebelum tu elok saya bagitau awal-awal…Tak semua orang layak beli saham App Adoi ni…Hanya mereka yang faham nak berjaya kena berkorban duit, masa dan tenaga je yang layak!
  • Sanggup korbankan duit sekarang untuk beli saham Adoi untuk dapatkan profit yang boleh mencecah 25  Juta USD tu..
  • Sanggup korbankan masa dan tenaga untuk baca update tentang Skipjack, Zetanet dan App Adoi.
  • Sanggup bersabar dan menanti hingga Net Worth App Adoi naik harga mencecah $50 Billion USD beberapa tahun lagi.

Harga  0.0005% Saham Adoi adalah $1000 USD

Tapi apalah sangat $1000 USD bila dah dapat profit hingga mencecah 25 Juta USD tu . Kalau korang sanggup berkorban, make sure bertindak SEKARANG sebab harga saham Adoi ni akan naik dari masa ke semasa tanpa sebarang belas kasihan…?

Sila klik “BELI SEKARANG” di bawah laju-laju untuk buat pembelian :

BELI SEKARANG-ZTN-1000-USD-SKIPJACK-malaya

 

 

AMARAN

Sebelum buat sebarang bayaran, pastikan korang faham bahawa pakej yang kami sediakan dekat atas tu BUKAN sesuai untuk semua orang…Mereka-mereka yang di bawah ni, tolong jangan buat sebarang pembelian :

  • Dah expert buat Investment pada Apps luar negara.
  • Tak tahu bersabar untuk dapatkan profit saham Adoi.
  • Malas dan selesa makan gaji je.
  • Hari ni beli saham Adoi, esok terus nak untung besar!

 

Maaf, panduan ni bukan untuk korang!…Hanya mereka yang memenuhi kriteria di bawah saja yang layak untuk dapatkannya :

  • Zero pasal Investment App Adoi atau masih belum konsisten dengan profit investment.
  • Prefer nak generate second income melalui investment.
  • Rajin berusaha dan pernah atau berani invest dalam investment berbentuk digital seperti mata wang digital.
  • Sabar serta konsisten dalam apa yang dilabur hingga dapat tuai hasilnya.

 

Beli Saham Adoi ini bukan Skim cepat kaya. Ada sebenarnya invest dalam crowdfunding App Adoi supaya apabila App Adoi ini menjadi syarikat billion Dollar, anda juga akan turut dapat hasilnya.

Soalan Lazim (Wajib Baca)

Pastikan korang baca dulu soalan lazim di bawah sebelum membuat sebarang pembelian untuk mengelakkan sebarang masalah di kemudian hari…?

1) Adoi App ni apa sebenarnya?

Aplikasi Adoi adalah platform dimana chatting , payment system dan internet didalam satu aplikasi. App Adoi ini adalah yang pertama kali dibuat oleh Skipjack Corporation dimana kita menggabungkan internet didalam aplikasi chatting dan payment gateway. Ianya 3 dalam 1.

 

2) Apa yang saya akan dapat lepas beli Adoi Share $1000 USD?

  • Anda akan menerima email daripada pihak Skipjack Corporation mengatakan bahawa anda sudah membeli $1000 USD Saham Adoi. (pastikan email anda betul).
  • Anda Akan Dapat Certificate Crowdfunding daripada Skipjack Corporation seperti di atas.
  • Anda akan menerima Akaun Zetanet pada 23 April 2019.
  • Anda akan dapat free 50 Dime jika anda mempunyai akaun Skipjack Dime.
  • Anda akan memiliki saham Adoi sebanyak 0.0005%.
  • Anda akan dijemput ke lauching App Adoi pada 23 April 2019 di Singapore.
  • Anda akan masuk group Whatsapp Skipjack yang di handle oleh E Fortune Network.
  • Profit Boleh mencecah 25 Juta USD.

 

3) Ada kos lain tak selain kena beli Saham Adoi ni?

Ada…Tapi ia adalah optional…

 

4) Adakah Pelaburan yang diajar legal dan selamat?

Ya sudah tentu…Tapi harus diingat, terdapat sesetengah syarikat yang sering menukar policy…Jadi korang haruslah alert dengan sebarang perubahan oleh Skipjack Corporation untuk mengelakkan timbul sebarang masalah.

 

5) Adakah pelaburan sesuai untuk pekerja makan gaji macam saya?

InsyaAllah…Apa yang saya share tentang investment ini memang dari basic…Bukan hanya untuk orang yang dah lama melabur dalam macam-macam industri je….

 

6) Adakah teknik ini dijamin berjaya?

Well…Soalan ni dah “salah” sebenarnya…Hanya Allah SWT sahaja yang dapat menjamin rezeki…Pelaburan ni hanya ikhtiar sahaja…Hope korang faham hakikat penting ni. Tapi, apa yang saya mampu katakan, jika App Adoi follow sebijik forecast dan planning Skipjack Corporation… Insya Allah… kita akan berjaya dapatkan profit jutaan tinggti itu.

 

7) Macam mana cara nak beli Saham Adoi App ni?

Korang boleh klik pada button “BELI SEKARANG” yang ada di halaman ni, kemudian ikut arahan untuk buat pembayaran. Kemudian, tunggu resit pembelian yang akan dihantar ke email yang didaftarkan (sewaktu buat pembelian) setelah bayaran dilakukan. Selepas itu, kami akan masukkan anda ke dalam group Whatsapp Skipjack Malaysia. Segala update akan di inform di situ.

 

8) Ada jaminan refund tak?

Tiada, kerana ini adalah investment bukan pinjaman wang daripada anda. Anda akan dapat profit sama-sama apabila projek Zetanet dan App Adoi berkembang maju bukan dapat balik modal je. Nama pun pleaburan, untung atau rugi memang ada.

Tapi, Insya Allah dengan pelaburan saham App Adoi ini, kami sangat yakin akan berjaya bersarkan dengan perancangan Skipjack dan usaha yang mereka lakukan untuk menjayakan projek Aplikasi Adoi ini.