0

Bagaimana Anda Boleh Untung RM9955 Sehari dengan Skipjack Dime?

Perbandingan Harga Dime semalam dan Hari ini.

Skipjack Dime Price pada 7 November 2018

Di atas adalah harga Skipjack Dime pada tarikh 7  November 2018 . Manakala, di bawah pula adalah harga Skipjack Dime pada keesokan harinya iaitu sebanyak $15.90. Ini menunjukkan, dalam masa satu hari sahaja, harga Dime naik sehingga $2.45 dan pertumbuhan Dime sangat positif.

11-Nov-2018-Skipjack-Dime-Price-23

Skipjack Dime Price pada 8 November 2018

Jadi, bayangkanlah jika anda sudah memiliki 1000 Dime pada 7 November 2018 dan jumlah nilai 1000 Dime anda adalah sebanyak $13450 USD (RM55,145). Dan tiba-tiba pada 8 November 2018, nilai 1000 Dime anda meningkat menjadi $15900 USD (RM65,190).  Total capital gain anda adalah sebanyak RM9955 dalam masa SATU HARI SAHAJA TANPA BUAT APA-APA PUN. Siapa nak bagi RM9955 satu hari? Eazy money kot. Sebab tu Admin syorkan sangat korang semua beli Dime sebelum terlambat. Jangan menyesal nanti dan jangan cakap Admin tak bagitahu.

Tapi, kalau you all rasa RM9955 ni sikit, pergi invest kat Funds of Funds Skipjack. At least korang akan dapat 66% keuntungan setahun dan jika anda invest 2 unit, insya Allah 1 juta anda akan dapat pada awal tahun 2020 nanti. Apa tunggu lagi? WhatsApp Admin sekarang di SINI untuk join investment dapat 66% dividen setahun sekarang.

 

Bagaimana Harga Skipjack Dime sudah mencecah 15.90 USD.

Harga SJK melonjak pada 8 Nov 18 sehingga mencecah $15.90 USD. Hal ini disebabkan kerana cabaran berpotensi daripada Presiden Amerika Syarikat iaitu Trump selepas pilihan raya pertengahan A.S. Secara tidak langsung,ia mengekalkan SJK disokong pada tahap utama iaitu $15.

Pada pilihan raya Selasa yang lalu, parti Parti Republik Presiden Donald Trump menguatkan cengkamannya pada Senat A.S., tetapi kehilangan sokongan daripada House to Democrats dan meletakkan batas tertentu pada cita-cita perundangan Presiden Trump. Penganalisis berkata, keputusan yang berpecah-belah itu mungkin menyebabkan pemeriksaan Demokrat baru yang boleh mengalihkan perhatian dan akan menyebabkan perebutan kuasa di antara Trump berlaku sekali lagi di White House untuk penggal kedua.

Selain itu, pasaran kewangan juga mengambil keputusan pilihan raya dalam langkah mereka. Indeks Dolar, iaitu ukuran kekuatan dolar terhadap enam mata wang utama dan pertaruhan bertentangan dengan emas, mencecah hampir 0.25%.

Tetapi indeks Dow Jones Wall Street melonjak apabila para pelabur menumpukan kepada sektor pertumbuhan seperti teknologi dan penjagaan kesihatan yang melegakan bahawa pilihan raya telah meyebabkan pertumbuhan tersekat. Tetapi tidak mencukupi untuk menjejaskan dasar pertumbuhan.

Kegiatan emas juga diturunkan sebelum pelepasan pernyataan dasar Rizab Persekutuan bulanan, yang dijadualkan pada hari Khamis selepas mesyuarat bank pusat. Walaupun Federal Reserve tidak dijangka menaikkan kadar interest sehingga mesyuarat Disember ini. Pernyataan dasar bulan ini, akan memberi pasaran bacaan bagaimana bank pusat melihat ekonomi, inflasi dan pasaran buruh, yang merupakan penyebab kepada kadar yang lebih tinggi.

Sejak bulan Ogos, emas telah berjaya berada di atas paras $ 1,200 yang sangat kritikal untuk pasaran yang naik mendadak, walaupun “Hawkish Talk” berterusan oleh pihak Federal Reserve, yang telah dibangkitkan tiga kali pada tahun ini. Dan perang perdagangan di antara AS-China yang berlarutan juga telah menjadi tonggak utama sokongan untuk emas.

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *