0

Bagaimana Wallet Skipjack Berfungsi?

Wallet Skipjack ada empat kesemuanya dan kalau orang baru tahu pasal Skipjack Encrypcurrency ni mesti akan pening. Tapi kelebihannya adalah supaya wallet Skipjack itu dapat berfungsi dengan lebih efisien. Hal ini kerana setiap wallet ada kegunaannya dan fungsi yang tersendiri. Jadi, kalau anda nak trade mata wang guna wallet ini, nak liquid Dime anda guna wallet lagi satu dan sebagainya.

Diesebabkan masih ramai yang tidak jelas akan jenis-jenis wallet Skipjack ini, jom kita baca satu per satu. Sila baca dan fahamkan. Admin akan terangkan semudah mungkin untuk korang fahamkan.

 

Wallet 1 Skipjack.

Wallet 1 Skipjack ini adalah “core engine” wallet untuk Skipjack Encrypcurrency. Yang bermakna kesemua pengguna mata wang digital Skipjack Enkripsi perlu aktifkan akaun ini. Selain itu, fungsi lain Wallet 1 ini adalah untuk mengawal wallet 2, wallet 3 dan wallet 4 anda. Yang bermaksud anda boleh memindahkan Dime anda daripada Wallet 1 kepada Wallet 2 dan Wallet 3 sebagai contoh.

Dan Wallet 1 inilah yang anda gunakan di laman web skipjackx.comi tu. Dan untuk nak mengaktifkan kena bayar sebanyak $50 USD kepada Merchant Skipjack contohnya seperti E Fortune Network.  Tarikh untuk aktifkan bermula 15 Ogos hingga 15 Oct 2018 iaitu selama 2 bulan atau jika tidak aktif, akaun anda akan dimatikan. Sama seperti bank yang akan mematikan akaun bank kita jika tiada transaksi berlaku.  Jadi, Admin harap korang aktifkan wallet 1 ini secepat mungkin. Lepas dah aktifkan akaun ini, akan anda warna hijaun kalau anda buka wallet 4 anda.

Sila hubungi Admin untuk aktifkan Wallet 1 anda di sini.

 

Wallet 2 Skipjack.

Wallet 2 ini pula boleh dikatakan wallet yang sering ditunggu-tunggu oleh kesemua short term investor mata wang digital Skipjack Enkripsi. Walaupun Admin tak pernah galakkan anda semua bermain money game seperti ini. Salah satu fungsi utama wallet 2 Skipjack adalah untuk tukar Dime anda kepada duit atau senang cerita wallet 2 ini akan menjadi tempat anda withdraw duit anda- sama macam mesin ATM. Dengan erti kata lain, Wallet 2 ini akan bertindak sebagai exchanger wallet anda. Tetapi untuk mengaktifkan akaun ini, bayaran sebanyak $80 USD akan dikenakan untuk sekali sahaja.

 

Wallet 3 Skipjack.

Wallet 3 adalah untuk Skipjack trade currency pairs. Pertama sekali, wallet 3 ini adalah optional sahaja tapi wallet 3 ini merupakan cara paling cepat anda boleh buat duit dan naikkan market capital pelaburan Skipjack anda. Dan Admin ada dengar cerita, ada seorang investor Skipjack ni, awal-awal dia beli “50,000 USD worth of Dime” je tapi sekarang dia punya market capital dah mencapai 3.1 juta USD lepas guna Skipjack Trading Platform. Fuhh, automatik jadi millionaire. Korang tak nak ke? Walaupun optional tapi sangat digalakkan untuk turut serta.

Dan satu lagi, pihak Skipjack Indonesia sudah membuat satu group untuk Skipjack traders ni. So, bagi siapa yang berminat untuk join group ni, pastikan anda semua sudah aktifkan akaun Wallet 3 anda dengan membayar sebanyak $50 USD. Nanti Admin akan request untuk masukkan anda dalam group whatsapp trade tersebut. Trade platform yang anda akan gunakan adalah MT4.

 

Wallet 4 Skipjack.

Akhir sekali, Wallet 4 Skipjack Encrypcurrency ini pula akan bertindak sebagai bank digital anda. Senang cerita, apabila anda simpan duit di sini selepas menukarkannya kepada Dime,  anda akan menerima capital gain dengan mudah sekali. Sebagai contoh, setiap kali harga Dime naik, capital gain anda pun akan naik.

Di samping itu, Wallet 4 ini juga antara core engine wallet Skipjack Encrypcurrency dan akan menggunakan superencryp block sebagai enjin. Iaitu dengan menggantikan blockchain sebagai enjin utama di seluruh dunia seperti yang digunakan oleh Ripple.

Namun, wallet 1 ini masih belum dibuka dan menurut berita daripada pihak Skipjack, wallet 1 ini akan dibuka pada 16 NOV 2018 dan untuk mengaktifkan akaun ini, anda perlu membayar sebanyak $50 USD lagi.

 

Itu sahaja untuk penerangan tentang 4 jenis wallet Skipjack ini. Kalau ada update, Admin akan inform semula. Kesimpulannya, jumlah aktifkan kesemua wallet adalah:

  • Wallet 1: $50 USD
  • Wallet 2: $80 USD
  • Wallet 3: $50 USD
  • Wallet 4: $50 USD
  •  Jumlah sebanyak $230 USD untuk aktifkan kesemua akaun. Bayar sekali seumur hidup sahaja.

Jika tidak aktifkan wallet anda, akaun anda akan dipadamkan dari sistem. Jadi, bagi yang sudah beli Dime banyak-banyak tapi tak aktifkan wallet baik buat cepat-cepat. Tarikh last pada 15 OCT 2018.

Sebelum terlupa, punca utama kenapa cas aktifkan akaun dikenakan adalah kerana dengan menggunakan Skipjack peer to peer transaction, pihak Skipjack akan mengenakan cas serendah 0.1% sahaja. Bagi yang sering transfer atau keluarkan duit di luar negara, Skipjack akan menjadi tarikan utama bagi mereka, kerana cas yang dikenakan sangat rendah.

Tidak seperti bank, Visa atau Luno yang mengenakan cas setinggi 10-12% sekurang-kurangnya untuk wang anda di luar negara. Kalau anda nak tahu di sinilah bank “telan” duit anda habis-habisan dan mereka dapat untung banyak sekali dengan mengenakan cas yang tinggi semasa urus niaga transaksi seperti ini. Sebab tu, kalau guna akaun bank diorang tak payah bayar pun duit untuk aktifkan akaun. Tapi kalau nak guna tulah diorang akan kenakan cas bayaran traksaksi tersebut.

Kalau korang semua faham akan beza 0.1% ini dengan 10% betul-betul, korang akan tahu betapa murahnya Skipjack Wallet ini kenakan bayaran. Sebab itulah, Admin sangat-sangat mementingkan ilmu tentang financial teknologi, perbankan dan sistem mata wang dunia untuk educate anda semua.

Dahulu semua terpaksa tunduk dengan sistem perbankkan dan bayar cas tinggi-tinggi, tapi dengan kemajuan dalam industri Teknologi Kewangan, segalanya tidak mustahil lagi. Cas sebanyak 0.1% pun pihak Skipjack boleh berikan kepada anda di seluruh dunia. Masa untuk lawan sistem perbankkan dunia sudah tiba!

P.S. Jika anda belum aktifkan wallet 4, sila lakukan dengan segera. Hubungi Admin cepat-cepat. Dan bagi yang nak jumpa facec to face untuk free consultation sambil  Admin explain bagaimana nak acheive financial freedom, sila hubungi Admin di SINI.

 

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *