0

Blowfish 2 – Blockchain Generasi ke-5

BLOWFISH 2 adalah Blockchain 5.0 yang akan dilancarkan pada Mei 2019.


Apa itu Blowfish 2?

Blowfish 2 adalah sebuah teknologi hibrid terbaru yang sedang dibangunkan oleh pihak Skipjack untuk menjadi Inter-operability dengan nama Protokol “Blowfish II“.

Dengan erti kata lain, Blowfish 2 adalah protokol baru untuk versi Blockchain ke-5 yang dibangunkan oleh Skipjack Corporation. Ia adalah sebahagian daripada projek enkripsi untuk kebolehoperasian.

Skipjack Blowfish 2 adalah blockchain generasi ke-5 yang merupakan blok utama yang mempunyai banyak penambahbaikan dengan mengintegrasikan kunci enkripsi melalui A.I. teknologi.

Walau bagaimanapun, ia juga boleh membuktikan bahawa Skipjack FCN A.I. blockchain akan melakukan menjadi revolusioner. Jadi, teknologi mereka akan berubah menjadi blockchain 5.0.

Padahal, blockchain generasi pertama mengambil masa 4 tahun untuk blockchain generasi ke-2 untuk membangun dengan Ethereum pada tahun 2015. Seterusnya, ia mengambil masa 3 tahun lagi bagi blockchain generasi ke-3 untuk berkembang pada pertengahan tahun 2017 (EOS) dan juga blockchain 4.0 (Seele).

Justeru pada bulan Mei 2019, kita akan mempunyai Skipjack blockchain 5.0. Ia akan menggunakan enkripsi generasi dan protokol kriptografi yang akan menjadi yang paling mustahil untuk digodam dengan menggunakan teknologi enkripsi. Dengan peningkatan kelajuan transaksi blockchain hingga detik mikro kepada multi juta transaksi per saat (tps). Enjin yang digunakan adalah enkripsi Kuantum Kunci Pengedaran masa depan (QKD) yang terbaru dan dipanggil sebagai Kriptografi Kuantum.

Penyulitan kuantum baru akan menjadi projek pembangunan dan R&D bersama Institut Teknologi Bandung (ITB). Projek penyulitan kuantum ini akan dirancang untuk bermula seawal Mac 2019 selepas MOU menandatangani Februari ini antara Skipjack dan ITB. ITB juga dikenali sebagai universiti nombor 1 di Indonesia yang dipanggil sebagai MIT versi Indonesia.

Projek ini akan bergabung dengan Zetanet Internet 2.0 dan enkripsi baru Aplikasi Pesanan Apps Adoi. Ia akan menggunakan sepenuhnya teknologi baru dari Blowfish kriptografi dan penyulitan kunci. Seluruh seni bina blockhain dari Satoshi adalah perubahan dalam blockchain 5.0 sekarang.

Perkara yang baik tentang Blowfish 2 ialah ia akan membolehkan semua mata wang crypto, fiat dan enkripsi untuk menukar antara satu sama lain dan saling kendalian dalam semua aplikasi. Bermaksud, Blowfish II akan menjadi platform terbesar di dunia daripada blockchain atau ethereum semasa.

Zetanet, www internet, e-dagang, pemesejan sembang Adoi dan yang lain akan menggunakan Blowfish 2 untuk semua transaksi. Blowfish 2 akan melepaskan nama duit syilingnya sendiri Bcrypt (BCR) yang merancang akan dikeluarkan pada Mei 2019.

Pihak Skipjack juga menganggarkan bahawa mata wang digital BCR boleh menjadi no 1 dalam topi pasaran dengan platform Blowfish untuk menggantikan semua versi blockchain lama.

Oleh itu, marilah kita join pertaruhan berteknologi tinggi masa depan akan diketuai oleh Skipjack. Dan ambil peluang ini untuk beli Skipjack Dime, DMC dan FOF segera untuk


Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *