0

Kenapa anda semua perlu beli Dime Skipjack dengan Segera?

Salam kepada semua Dimers,

Seperti biasa, apa yang Admin tulis di sini adalah untuk memudahkan segala urusan Skipjack anda. Justeru, 3 sebab mengapa anda semua perlu beli Dime Skipjack dengan segera ini bertujuan untuk memotivasikan diri anda semua yang masih tertidur atau masih belum memberitahu kepada kawan-kawan akan kelebihan Skipjack ini.

 

1. Pastikan Akaun Skipjack anda telah aktif.

Peringatan kepada semua Dimers, kepada sesiapa yang masih belum mengaktifkan akaun Skipjack anda, sila pastikan anda beli Dime sekurang-kurangnya $10 US Dollar untuk aktifkan akaun anda. Hal ini kerana, Admin baru sahaja dapat berita terkini tentang Skipjack.

Sebenarnya berita ini takdelah baru sangat kerana offcial statement ini telah dikeluarkan pada 27 June 2018. Official statement tersebut adalah seperti berikut:

27 Jun 2018
PERNYATAAN RESMI

Kepada semua dimer Skipjack,

Sila aktifkan akaun anda sebelum 31 Julai 2018 agar akaun anda boleh ditarik balik, dibeli, dan dijual di platform perdagangan kami pada bulan Oktober ini.

Jika anda tidak mengaktifkan akaun Anda, anda hanya dibenarkan untuk menjual secara  peer to peer (p2p) sahaja.

Hanya akaun aktif yang diizinkan untuk berdagang di platform pada bulan Oktober

Terima kasih
[Skipjack Superencryp]

Disebabkam itu, Admin menggesa anda semua supaya terus sahaja membeli Dime untuk aktifkan akaun anda pada hari ini juga sebelum harga Dime naik $1.50. Harga Dime sekarang adalah $1.03 US Dollar sahaja. Beli Dime dengan Admin Skipjack Malaya sekarang!

 

2. Protokol teknologi kewangan Skipjack

Protokol asas untuk membangunkan protokol kewangan mesti mempunyai 3 protokol asas sebagai peraturan protokol internet.  Termasuklah semua data di internet, dalam telefon atau pun telefon bimbit. Dan untuk menghantarnya mestilah mengikut 3 protokol peraturan asas agar data kami atau suara kami di dalam telefon dijamin keselamatannya.

3 protokol asas  tersebut adalah:

  1. Data hashing / pengesahan.
  2. Algoritma pertukaran / assimetrik utama.
  3. Penyulitan keselamatan data.

Justeru, mari lihat pada bitcoin, mengapa selalu bitcoin digodam dan sebab utamanya adalah kerana Bitcoin mempunyai reka bentuk protokol blockchain yang sepatutnya yang direka oleh Satoshi Nakamoto.

Dalam blockchain atau bitcoin mereka hanya mempunyai 1 protokol asas yang mempunyai data hashing iaitu SHA 256. Sedangkan SHA 256 bukanlah penyulitan. Ia hanya dicerna untuk digunakan sebagai perbandingan. Bermakna ia hanya menukarkan kata laluan data tanpa penyulitan. Teknologi asas Bitcoin hanya berdasarkan fungsi hash dan tandatangan digital.

Itu bermakna ia tidak selamat sepenuhnya walaupun mereka didesentralisasi untuk “public key”. Dalam internet moden semua komunikasi mesti mempunyai 3 protokol yang sama seperti internet anda hari ini. Dan yang paling penting, Skipjack Encrypcurrency telah mengikuti 3 syarat asas di atas dan terbukti lebih selamat daripada Bitcoin.

 

3. Kelebihan Algoritma Skipjack.

Dengar erti kata lain, Algoritma Skipjack dibina berdasarkan 3 protokol asas seperti yang Admin terangkan di atas. Protokol Skipjack berfungsi sama seperti protokol internet TCP / IP. Apa yang boleh saya katakan skipjack mungkin sama dengan internet 2.0. Mr Skipjack juga menjangkakan Protokol Skipjack akan mengambil masa 400 bilion tahun untuk memecahkan atau digodam.

Algoritma Exchange Key Skipjack lebih banyak dijamin secara keseluruhannya berbanding dengan DES atau AES dalam protokol internet moden anda TCP / IP.  Inilah sebab utama mengapa semua orang mesti menggunakan Skipjack.

Pada hari ini, Skipjack dikira sebagai kenaikan teknologi baru tetapi pada masa akan datang, dengan memiliki Skipjack Dime, anda akan melihat betapa bernilainya nilai skipjack lebih daripada bitcoin.

Teknologi dasar skipjack adalah yang paling besar daripada bitcoin dan bayangkan jika bitcoin kini $6000 bagaimana dengan skipjack? Dengan teknologi kewangan dan internet moden yang dibangunkan oleh skipjack, ia akan mengubah seluruh dunia.

Siapa tahu di masa depan semua orang akan menggunakan protokol Skipjack sebagai nama protokol internet baru sebagai zetanet dan orang tidak boleh menggunakan lagi www atau yahoo atau google. Oleh itu, mari bergabung dengan revolusi skipjack.

Pastikan anda follow 3 step di bawah untuk bergabung dengan revolusi Skipjack Malaya:

  1. Daftar Akaun Skipjack Anda.
  2. Beli Dime melalui Skipjack Malaya untuk aktifkan akaun anda.
  3. Subscribe dengan Skipjack Malaya untuk terima berita-berita Skipjack sepantas kilat dalam bahasa melayu. Sila masukkan email anda di bawah untuk subsribe.

Admin akhiri artikel kali ini dengan sepotong quote daripada Warren Buffet:

“Opportunities come infrequently. When it rains gold, put out the bucket, not the thimble”
― Warren Buffett

P.S. Sila share artikel ini kepada rakan-rakan anda. Terima Kasih.

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *