0

Laporan Ringkas Skipjack 2019

Kepada semua ahli Skipjack,

Ini adalah laporan ringkas daripada pihak Skipjack untuk anda semua. Menurut pihak Skipjack, mereka telah menjalani operasi skipjack selama 20 bulan sejak Januari 2018.

 

Pasaran Dime Skipjack.

Bagi ahli-ahli yang telah membeli Dime, pasaran dime sudah dibuka kembali, hanya buat masa ini sasaran pasaran Dime terlalu awal untuk bergerak agresif sekarang. Pada masa ini kami masih melakukan lebih banyak kelebihan Dime.

 

Saya menasihati anda bahawa belian Dime anda adalah untuk pelaburan jangka masa panjang. Bagaimanapun, kami bekerja dengan penukar crypto dan merancang strategi pemasaran global untuk memindahkan pasaran Dime yang lebih besar. Hanya masa akan memberitahu anda.

 

Pada masa ini sebelum kita bergerak pasaran dime di worldwide exchanger, kita mesti memastikan perdagangan penyulitan kunci kami siap dan bukti penuh dengan persekitaran pasaran crypto semasa. Kini perdagangan belian adalah dalam peningkatan carta baru, automasi penukar untuk mengeluarkan tunai dan integrasi kepada pertukaran crypto.

 

Sebaik sahaja kami melengkapkan ciri-ciri ini dalam masa 1 bulan lebih, masa  itu pihak Skipjack akan menyambung pasaran Dime ke pasaran crypto dan kami berharap pada masa itu dengan kempen pemasaran digital kami, kami dapat meningkatkan topi pasaran Dime ke seluruh dunia.

 

Walau bagaimanapun, ketika sedang menunggu pasaran dime bergerak, anda masih dapat melakukan trading secara online. Lebih banyak penyertaan ahli dalam pembelian Dime akan membantu skipjack membina pasaran dengan lebih cepat dan pada akhirnya akan memberi manfaat kepada semua.

 

ICO Skipjack(ZTN).

ICO telah menetapkan untuk menyenaraikan ICO awam pada 1 september 2019. Kami telah mengesahkan lebih daripada 3 penukar menerima penyenaraian kami. Bagi ICO trading pula, kami menjangka para exchanger akan membenarkan ahli Skipjack berdagang secara online sebelum Disember 2019.

 

Selain itu, ZTN ICO telah menerima maklum balas yang baik dari media utama termasuk media crypto dan kempen digital akan bergerak minggu depan sebelum tarikh ICO awam.

 

Kempen dan referensi hadiah telah ditambah untuk mendapatkan lebih banyak token ZTN di ICO awam. Menjelang tahun depan token ZTN akan menyesuaikan diri menjadi duit syiling ZTN sebagai token utiliti untuk anda menggunakan serupa seperti EOS atau ETH di Zetanet Blockchain 5.0.

 

Singkatnya jika anda ingin membuat keuntungan dengan cepat pilihannya adalah BELI LEBIH ICO ZTN sekarang. Hal ini kerana, ICO Skipjack ditulis dalam smartcontract untuk pelaburan ico di mana memberi pelabur kembali. Oleh itu, adalah tempat yang baik untuk membeli token ZTN sekarang.

 

Coin ZTN akan digunakan di internet 2.0 dan adoi dan pasaran lain dalam crypto sebagai token utiliti. Oleh itu, dalam jangka sederhana dan panjang, duit syiling ztn akan menjadi mata wang dan kegunaan utiliti.

 

Anda boleh BELI promo ADOI sekarang untuk mendapatkan lebih banyak keuntungan sejak promo akan berakhir pada 31 Ogos. Apabila ICO dibuka secara terbuka anda hanya boleh mengambil bahagian dengan faedah hadiah tetapi promo adoi akan tidak lagi.

 

Malah, anda juga boleh Beli promosi ADOI di mana anda mempunyai Adoi share untuk jangka masa panjang sehingga 5-10 tahun sekarang untuk IPO dan beli duit di mana anda dapat melihat ia akan menjadi seperti bitcoin satu hari.

 

Beli ICO yang memberikan anda jangka pendek jika anda ingin membuat pulangan yang baik dalam pasaran crypto. Sila share laporan ringkas Skipjack ini kepada rakan-rakan anda.

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *