0

Masa Depan Ecommerce bersama Skipjack dan ABDI(BLOCK CHAIN, DATA ANALYTICS & AI)


Menurut Skipjack Corporation, kami mendapatk info bahawa CEO Skipjack, Prof Sir Mike Irvan akan menjadi keynote speaker dan menerima majlis penyampaian semasa Sesi Teknologi ABDI (Block Chain, Data Analytics & AI) dari jam 12:10 malam – 16:00 petang. Bertempat di Ballroom, Pameran FutureCommerce pada petang 29 Januari 2019 di Hotel Shangrila, Jakarta.

Skipjack Corporation juga telah diberi penghormatan untuk membentangkan Teknologi Masa Hadapan, Big Data & AI yang berkaitan dengan Masa Depan eCommerce dalam logistik dan penghantaran Indonesia.

Pertunjukan & persidangan ini sepatutnya menjadi salah satu acara e-dagang terbesar di Indonesia bermula 2019 sebelum pilihan raya pada April 2019. ABDI telah mengambil bahagian selama lebih dari 3 tahun dengan InternetRetailing, kini ia menggunakan tema baru “E-commerce Masa Depan“.

Selepas pilihan raya 2019 tamat pula, Skipjack mempunyai satu lagi acara besar DataGovAI 2019 pada 9-10 Oktober 2019 yang lebih besar daripada tahun ini. Salah satu panelis mereka adalah seperti Dell, LKPP, PT Pos Indonesia, Blibli, Microsoft & Bukalapak. Kapasiti Ballroom yang disediakan untuk cadangan ini adalah untuk 150 perwakilan persidangan dan FutureCommerce akan dihadiri oleh lebih dari 1,000 pengunjung semasa acara pada 29-30 Januari 2019 yang akan menjadi tuan rumah di Hotel Shangrila, Ballroom Jakarta.

Selain itu, LKPP, Lotte, JCPenny, Johnson & Johnson, KawanLama, PepsiCo, IBM Indonesia, dan syarikat e-dagang dan pemain e-dagang yang lain juga akan menyertai dan lain-lain seperti Gojek, AWS, Accenture, Sicepat, iPay88 dan beberapa yang masih ada. Rangkaian Konferensi ABDI – Rantaian Blok – Analisis Data – Teknologi AI 29 Januari 2019 petang akan menjadi sebahagian daripada masa depan e-commerce Indonesia yang akan diadakan dari 12.10 malam hingga 16.00 malam di Hotel Shangrila, yang telah di Indonesia selama 3 tahun, yang sebelum ini disebut Ritel Internet Ekspo oleh Clarion Events, UK dan di Indonesia PT Adhouse Indonesia.

Untuk maklumat anda, DataGovAI 2018 sebelum ini yang diadakan pada 17 Oktober 2017 telah menjadi acara terbesar (summit, ekspo & anugerah) untuk Big Data & AI pada 2018 dan kami akan menjadi tuan rumah DataGovAI 2019 tahun depan sekitar 9-10 Oktober 2019, yang akan banyak lebih besar, kehebatan lebih banyak peserta. Kami akan menghantar anda cadangan selepas kami menamatkan agenda DataGovAI 2019, masa dan tempat selepas pilihan raya presiden Indonesia pada April 2019. Tetapi anda boleh menempah slot bercakap anda di DataGovAI 2019. Kali ini pencalonan anugerah akan melalui borang soal selidik, disenarai pendek oleh juri dan persembahan oleh setiap penama / calon, sila daftar syarikat anda yang terkenal.

Skipjack Corporation adalah pemain yang penting dalam revolusi Protokol Internet , Penyulitan Mata Wang, Data Big & AI harus memanfaatkan FutureCommerce 2019 ini dengan e-dagang masa depan anda; awan dan teknologi AI kepada pemain penonton dan e-dagang yang cepat yang menghadiri pameran e-dagang ini. FutureCommerce dianjurkan oleh Clarion Event dari UK, dan akan dihadiri oleh banyak e-dagang; elogistik; pasar raya; esupplychain baik dari domestik, serantau dan global.

If you prefer to read this article in English, please visit skipjackhub.com


P.S. All Skipjack members can register to attend at https://futurecommerceindo.com.

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *