0

Kenapa anda perlu beli DMC dengan segera?


Baru-baru ini, Skipjack Coperation membuka jualan untuk DMC yang disebutkan nama DMC. Dan juga, token DMC boleh dikatakan sebagai pintu masuk kepada Skipjack untuk memanfaatkan kolam pasaran cryptocurrency, pertukaran mengenkripsi untuk crypto dan sebaliknya.

Skipjack berhasrat untuk mencatatkan lebih daripada $20 bilion hasil daripada jualan ICO dan ini akan menjadikan ia pendokumenan terbesar yang pernah dicatatkan. Mereka merancang untuk menggunakan sebahagian daripada pendapatan ini untuk melengkapkan pembangunan Zetanet alias Internet 2.0 dan juga memudahkan keperluan untuk pembangunan.

Seperti yang diketahui, projek Zetanet Internet 2.0 akan mengubah cara kami menggunakan internet menjelang 2021 dan akan meningkatkan transaksi kewangan. Ini akan menjadi projek terbesar selepas sejarah Internet 60 tahun.

Token DMC akan menjadi aset berharga seperti skipjack dime kerana ia disokong oleh Dime pun dan tidak akan terjejas oleh pasaran blockchain keseluruhan, dengan itu, memperoleh token skipjack DMC akan memberikan pengguna pulangan yang besar terutama dalam masa yang singkat dari pra peringkat pentas semasa ICO.


Ramalan keuntungan DMC pada Disember 2019.

Selain itu, syarikat Skipjack percaya kepada ramalan bahawa pada beberapa bulan pertama, token mereka boleh meningkat dari $25 hingga $50 sebelum Disember 2019. Yang bermaksud, pulangan DMC boleh menjadi sebanyak x50 hingga x100 pulangan dengan membeli DMC. Ini bagus untuk pelabur menyokong untuk membeli token DMC sekarang.

Tokoh DMC Skipjack akan menjadi permintaan tinggi kerana saluran media teratas termasuk Forbes akan menyebarkan thread. Walau bagaimanapun, pemegang SJK sekarang juga dinasihatkan untuk membeli token Skipjack DMC semasa pra-jualan ICO untuk keuntungan dalam tempoh jangka pendek, kerana selepas Mac 2019, token DMC akan disenaraikan di 3 pertukaran duit syiling atas. Terdapat juga pilihan untuk menukar dimes SJK anda kepada token DMC selepas Mac 2019 tetapi kuota penukaran akan terhad kepada yang lain untuk mengawal selia bekalan dengan betul.


Pihak Bank Memain Peranan penting untuk Pasaran Skipjack.

Pertumbuhan SJK juga bergantung kepada jumlah bank yang masuk sebagai industri kewangan adalah sasaran utama mereka. Memandangkan lebih banyak bank memohon untuk menggunakan teknologi ini, terdapat pasaran yang lebih besar, permintaan yang tinggi dan ditambah dengan fakta yang disokong oleh aset asas. Ini menjadikan SJK menjadi aset jangka panjang tetapi DMC adalah untuk kecairan cepat dan keuntungan spekulasi tinggi.


Jualan Pre-DMC secara besar-besaran akan dilancarkan.

Untuk pengetahuan anda, Skipjack akan mempunyai acara ICO eksklusif untuk 100 orang bernilai tinggi, bank pelaburan dan pelanggan korporat dari Singapura dan Indonesia pada 28 Februari di Jakarta untuk semua pelabur ini untuk membeli atau melabur dalam skipjack dimes atau ICO sebelum kami membuka ICO penuh pada 3 Mac dan juga untuk membeli saham Adoi.

Ini adalah senarai pengesahan bank pelaburan utama yang akan datang seperti JP Morgan Singapura, Bank of Switzerland (UBS), Trimegah, Northstar (Pelabur pertama), Global Investment Strategic, Sentosa Capital Asia, pemilik sinarmasland dan banyak lagi senarai …

Ini adalah satu siri seminar skipjack bernilai tinggi yang tinggi dan forum menganjurkan Skipjack. Justeru Admin cadangkan anda supaya beli DMC ICO anda dan Dimes sekarang sebelum semua gergasi ini datang dan beli lebih banyak dan membuat harga tinggi.

Beli DMC hari ini dan membuat pulangan yang besar dalam jangka masa pendek & panjang kerana ia disokong oleh Dime SJK yang menjadikan ia lebih banyak aset masa lapang dan fakta itu adalah tanda 2.0 internet.


P.S. Hubungi Merchant anda dengan segera seperti di bawah untuk beli DMC sebanyak mungkin sementara harga masih USD 0.50 bagi setiap DMC.

Muhmmad Hafiz 019-2927256

Ahmad Munzir 019-2331236

Mokhtar Kamil 019-4996601


Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *