0

Ramalan Penyesalan Skipjack pada tahun 2020

Januari 2020 adalah tarikh keramat bagi Skipjack.

Iaitu tahun di mana kita semua akan merasakannya dari semasa ke semasa betapa beruntungnya kita semua join revolusi Skipjack sejak 2018 lagi. Bagi mereka yang tidak turut serta, meraka akan menyesali apabila mereka melihat kenaikan harga Skipjack Dime. Ini adalah ramalan skipjack untuk mereka yang tidak mahu melabur dalam Skipjack pada hari ini.

Kami akan menjangkakan, mereka akan mengatakan, “Kenapa saya tidak membeli beberapa Skipjack tahun lalu? Dua tahun lepas? Kami mahu kembali pada tahun 2018? Namun semuanya sudah terlambat sekarang manakala harga Skipjack Dime akan pergi lebih tinggi, dan anda lagilah rasa bertambah menyesal.

“Duit boleh cari, masa tidak boleh cari”

Disebabkan itu, anda yang tidak melabur awal-awal dalam Skipjack akan mula secara rasminya cemburu kepada kawan-kawan anda yang melabur dalam Skipjack dua tahun yang lalu dan ketika mereka membeli sebuah rumah baru bulan dengan menggunakan keuntungan daripada Skipjack Dime.

Ditambah pula dengan keuntungan dalam pelaburannya dalam penyulitan enkripsi memberinya keuntungan sebanyak 3000%. Anda pasti akan menutup tab dalam pelayar Internet anda setiap kali anda melihat berita mengenai harga Skipjack mengalahkan rekod lain.

Bagaimana untuk menghilangkan perasaan yang mengerikan ini? Iaitu ibarat anda telah kehilangan peluang hidup anda? Kami menawarkan empat strategi yang anda boleh memohon untuk menjadikan keadaan lebih baik:

 

Strategi Pertama.

Anda boleh menangis untuk tidur setiap malam sehingga anda berasa lebih baik. Elakkan semua tempat di mana anda boleh mendengar orang membincangkan Skipjack, semua blog atau saluran di mana Skipjack boleh disebutkan. Masa menyembuhkan, kata mereka. Tetapi kadang-kadang tidak.

 

Strategi Kedua.

Anda boleh Menyalahkan Skipjack kerana menjadi BOOM pada tahun 2020. Setiap kali seseorang mula bercakap mengenai Bitcoin, berteriak “Ia gelembung!”. Apabila pasangan anda objek “Tapi …”, jangan biarkan dia terus dan berteriak “Bubble!”. Kadang-kadang, apabila anda melihat kadar Bitcoin yang semakin meningkat dan penerimaan globalnya, perasaan pelik bahawa anda salah mungkin muncul, tetapi hanya menjerit “Bubble!” Dan tenang.

 

Strategi Ketiga.

Cara ketiga adalah lebih aktif dan menguntungkan. Anda boleh membeli Bitcoin. Ya, itu mudah. Bitcoin tidak hilang, atau menjadi tidak tersedia – ada di sana, anda boleh membelinya. Sudah tentu sekarang, dengan harga Bitcoin yang memukul $ 6 000 ketika menulis artikel ini, sukar bagi kebanyakan orang untuk membeli sejumlah besar Bitcoin, tetapi anda boleh membeli sebahagian daripadanya. Apabila harga naik, pelaburan kecil anda akan naik juga, memberi anda keuntungan.

 

Strategi Keempat.

Anda boleh melabur dalam altcoin, yang lebih murah tetapi juga mempunyai potensi yang besar. Sebagai contoh, saingan utama Bitcoin – Ethereum, meningkat pada tahun ini dari $ 7 hingga $ 700 (seratus kali ganda) dan memegang kedudukan kukuh dengan jumlah pasaran sebanyak $ 3 476 860 000. Terdapat banyak altcoin, yang mana, melabur dengan betul, orang membuat keuntungan yang besar.

Cryptoworld hanya pada permulaannya. Tidak terlambat untuk menggunakan peluang dan membiak dana anda. Menyesal tidak membeli Bitcoin beberapa tahun yang lalu tidak dapat dibandingkan dengan penyesalan yang mungkin anda rasakan pada masa depan kerana tidak membeli Skipjack Dime sekarang. Bitcoin masih dalam harga yang rendah – lebih banyak lagi di hadapan.

Lebih dahsyat lagi, ada sesetengah orang menyewa kereta atau rumah mereka untuk membeli Bitcoin. Ia satu kesilapan besar. Mengambil hutang untuk membuat pelaburan – apa yang membuat orang menjadi masalah. Kesilapan ini lebih besar daripada kesilapan tidak membeli Bitcoin sama sekali. Peraturan utama sebarang pelaburan – jangan melaburkan lebih daripada yang anda sudah bersedia untuk kalah. Ini terpakai kepada mana-mana aset, mata wang atau stok. Jangan letakkan semua harapan anda pada Bitcoin – melabur dalam beberapa mata wang kriptografi sebanyak yang anda mampu (tetapi tidak lebih), dan tunggu sedikit, mengikuti kecenderungan pasaran.

Punca utama penyesalan ialah apabila anda telah melakukan sesuatu yang anda tidak dapat memperbaiki atau anda tidak melakukan sesuatu dan kehilangan peluang anda. Tetapi dengan cryptocurrency – anda belum pernah kehilangan apa-apa lagi. Anda masih mempunyai masa untuk menyertai dunia ini. Tetapi anda pasti akan menyesal di masa depan, apabila Bitcoin akan diterima secara global dan lebih berharga daripada wang fiat, tetapi anda tidak akan memiliki apa-apa.

Cryptocurrency menembusi dalam kehidupan kita – dengan cepat dan pasti. Bitcoin diterima di lebih banyak negara, ia didagangkan di bursa rasmi, yang diiktiraf oleh syarikat dan kerajaan. Malah skeptis yang paling gemar mula memahami cryptocurrency adalah bentuk wang dan aset baru, yang mempunyai kelebihan dan kemungkinan yang tidak pernah kita lihat sebelumnya. Bitcoin adalah ciptaan yang berubah-ubah dunia, yang telah datang untuk kekal, dan anda tidak boleh kehilangan peluang ini. Ingat, bahawa anda sentiasa mengurus kehidupan anda dengan mudah. Tetapi Skipjack Dime lebih hebat lagi daripada Bitcoin yang merupakan wang digital yang selamat dan disandarkan dengan aset supaya harga tidak jatuh mendadak seperti Bitcoin.

Persoalannya, adakah anda akan menjadi salah seorang yang akan menyesal dua tahun lagi?

Justeru, admin sarankan anda semua supaya mencari menjadi pengguna aktif yang baru untuk mencapai target 20 juta pengguna aktif secepat mungkin. Dan pastikan anda beli lagi Dime Skipjack sebanyak mungkin. Akhir sekali, pastikan anda follow 3 step di bawah untuk bergabung dengan revolusi Skipjack di Malaysia:

  1. Daftar Akaun Skipjack Anda.
  2. Beli Dime sebanyak $50 US Dollar melalui Skipjack Malaya untuk aktifkan akaun anda.
  3. Subscribe dengan Skipjack Malaya untuk terima berita-berita Skipjack sepantas kilat dalam bahasa melayu. Sila masukkan email anda di bawah untuk subscribe.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu dengan Skipjack ini, admin syorkan korang teruskan membaca blog ini. Kerana nanti Admin akan terangkan satu-satu berkenaan Skipjack Encrypcurrency ini dalam bahasa yang paling mudah untuk difahami. Nantikan update post daripada Admin esok hari.

P.S. Jangan lupa untuk share, like dan komen.

 

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *