0

Revolusi Skipjack akan Menggegar Satu Dunia

Revolusi Skipjack akan berlaku apabila Skipjack mula merevolusikan sistem internet dan mata wang digital dengan pengenalan protokol Block Superencryp pada 2018. Ini semua berlaku apabila Mr Skipjack mula mencipta undang-undang penyulitan digital beru yang dinamakan sebagai Jack’s Law.

Tambahan pula, protokol ini dibina daripada evolusi protokol pertama syarikat pada tahun 2003. Apabila undang-undang Jack diterapkan dalam teknologi kewangan, ia akan meningkatkan nilai simpanan mata wang berdasarkan peningkatan permintaan dan teknologi dalam reka bentuk kecekapan protokol dan konektivitas untuk menyelesaikan masalah kelajuan data, penyimpanan dan sambungan.

Dengan itu, Skipjack Protokol kewangan membawa dunia inovasi dengan sistem pembayaran cara baru untuk melindungi privasi kewangan sendiri. Secara tidak langsung, revolusi Skipjack memberi kuasa kepada orang ramai dengan perkhidmatan terobosan dalam blok Superencryp dengan meningkatkan kecekapan lever terpusat dalam transaksi kewangan untuk memindahkan mata wang maya lebih efisien dengan kelajuan lebih dari 1 juta transaksi sesaat. Skipjack membayangkan cara baru perkhidmatan kewangan dan internet 2.0 adalah dua faktor utama yang akan mendorong perubahan teknologi, sosial, produktiviti dan pertumbuhan ekonomi.

Anda mendengar tentang cryptocurrency dan mata wang digital tetapi tidak semua orang tahu bahawa asas teknologi ini adalah daripada algoritma penyulitan. Tapi dengan revolusi Skipjack, ia didasarkan pada penemuan baru protokol penyulitan digital di bawah Jack’s Law. Malah, Protokol kewangan Skipjack dilahirkan dari kelemahan crytocurrency itu sendiri.

Selain itu, revolusi skipjack adalah sistem kewangan yang selamat dan mata wang baru yang dibangunkan untuk merevolusikan sistem pembayaran. Skipjack adalah teknologi penyulitan yang tersembunyi daripada masyarakat selama lebih daripada 30 tahun yang tidak disentuh dan tiada siapa yang menghasilkannya. Dengan protokol baru di tempat ini kita merevolusikan dunia dengan mata wang enkripsi dan Internet 2.0.

Selamat datang ke dunia mata wang baru. Walaupun kekurangan dalam bidang keselamatan dan bidang tanpa nama dalam bitcoin, skipjack akan datang dengan teknologi cipher blok superencryp untuk diatasi sebagai cara baru mata wang bercagar dalam sistem pembayaran.

Ketahuilah Kenapa Anda Harus Sertai revolusi Skipjack!

Kadang-kadang Admin terfikir dan pelik kenapa orang boleh percaya dengan Lavidacoin’s scam ini? Saya baru membuka halaman, saya fikir ia memecahkan otak saya. Hari ini dia bercakap SHA-256, kemudian tiba-tiba berubah menjadi Scrypt. Di tambah pula dengan tidak ada roadmap dan hala tuju tentang perancangan mereka secara terperinci. Serta mereka juga tidak kertas biru atau whitepaper. Hanya salin dan tampal di website semata-mata. Jika anda menjualnya, anda adalah scammer. Namun, sebenarnya ia tidak asing lagi dalam crypto dan blockchain.

Nasib baik mereka tidak masuk ke dunia enkripsi! Kami tidak mahu mempunyai orang ini dalam dunia enkripsi kami. Sepertinya ini adalah bayi penipuan. ia hanya goreng! Salin tampal dari mana-mana, menggabungkannya dalam sekeping kertas tandas. Itulah sebabnya di Skipjack Malaya, pada permualaanya kita hanya mahu mendidik orang ramai tentang kehebatan enkripsi di pasaran dunia.

 

Kesimpulannya.

Justeru, admin sarankan anda semua supaya mencari menjadi pengguna aktif yang baru untuk mencapai target 20 juta pengguna aktif secepat mungkin. Dan pastikan anda beli lagi Dime Skipjack sebanyak mungkin. Akhir sekali, pastikan anda follow 3 step di bawah untuk bergabung dengan revolusi Skipjack di Malaysia:

  1. Daftar Akaun Skipjack Anda.
  2. Beli Dime sebanyak $50 US Dollar melalui Skipjack Malaya untuk aktifkan akaun anda.
  3. Subscribe dengan Skipjack Malaya untuk terima berita-berita Skipjack sepantas kilat dalam bahasa melayu. Sila masukkan email anda di bawah untuk subscribe.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu dengan Skipjack ini, admin syorkan korang teruskan membaca blog ini. Kerana nanti Admin akan terangkan satu-satu berkenaan Skipjack Encrypcurrency ini dalam bahasa yang paling mudah untuk difahami. Nantikan update post daripada Admin pada setiap minggu.

P.S. Jangan lupa untuk share, like dan komen.

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *