0

Hari Yang ditunggu Telah Tiba- Skipjack Exchanger dibuka

PERNYATAAN RASMI

Semua dimers.

Pada masa ini, semua sistem Feistal Core Network (FCN) kami berada dalam proses integrasi sebelum Skipjack membukanya pada hari ini untuk platform dagangan MT5. Dan seperti yang kita tunggu-tunggu, platform MT5 dan Exchanger juga akan dibuka pada, Selasa ,28 Mei 2019, 12PM UK iaitu bersamaan hari ini.

 

Sementara itu, semua ahli Skipjack yang memiliki dompet FCN 1 dan 2 akan dapat mengakses akaun mereka selepas 12PM UK hari ini. Juga, untuk semua FCN Dimers berdaftar untuk dompet 1 dan 2, anda boleh melihat dompet perdagangan pada hari esok selepas 12 malam di UK.

 

Tidak lupa juga, dompet anggota FCN 1 dan 2 sedang dalam proses memindahkan semua dimes anda dari dompet 4 ke dompet 1 dan ia akan selesai untuk batch 1 pada hari Jumaat ini minggu ini. Pada masa ini, kami hanya memproses dompet FCN untuk batch 1 dan 2.

 

Trading Metatrader 5 (MT5).

Sebaik sahaja anda mempunyai baki belanja anda di akaun baru anda, anda sudah boleh mula berdagang pada hari ini. Sebaiknya,  kami menasihatkan anda untuk berdagang dengan menjual atau membeli Dime dalam platform dagangan selepas hari Jumaat minggu ini.

Walau bagaimanapun, perdagangan MT5 dan exchanger sudah bersedia pada hari ini untuk berdagang tetapi tanpa pengeluaran sehingga selepas hari Jumaat ini. Hanya wang tunai untuk menjual dime akan dipindahkan ke akaun USD anda yang akan dilakukan melalui Exchanger pada hari Jumaat nanti apabila kami selesai menguji pengeluaran untuk sistem Exchanger.

 

Platform terbuka hari ini untuk membeli dan menjual pasaran.

Sekiranya terdapat pasaran beli, kita akan boleh mencairkan Dime kita. Ingat Bitcoin perlutunggu lebih daripada 8 tahun untuk membeli pasaran dan topi pasaran. Jika anda bermimpi mencairkan Dime hari ini juga dan jadi kaya terus, anda boleh terus bermimpi dan bermimpi tanpa kerja tidak akan pernah berlaku. Anda juga boleh bermimpi sehingga 8 tahun akan datang seperti bitcoin pada tahun 2010. Tiada siapa yang tahu hari ini BTICOIN akan menjadi $ 8000 pada tahun 2009.

 

Ingat dime hanya masuk tahun 2 sekarang. Logik bercakap jika kita mahu melihat cecair dime kita perlu melihat seperti bitcoin dalam 8 tahun. Ia adalah pertumbuhan organik. Jika anda mahukan cecair cepat anda boleh bermain bitcoin sekarang kerana anda berada di tahun 2019 tidak 2009 semasa masa bitcoin. Jika tidak, anda boleh mendapat cecair belian seperti 8 tahun akan datang pada tahun 2027.

 

Skipjack Bekerjsama Dengan Bank Amerika.

Skipjack sekarang kami sedang bekerjasama dengan bank Amerika dan pedagang lain untuk memindahkan pasaran. Jika kita bernasib baik, pembelian pasaran akan bermula tidak lama lagi sama ada Jun atau Julai atau Disember atau 2020. Mari kita lihat, jadi kita perlu bekerja untuk menjayakannya seperti trade di platform MT5 Skipjack, bukan hanya bercakap seperti monyet. Jika skipjack terus menunggu dari anda untuk membantu kami sehingga anda mati 10 kali dan masih kita tidak boleh cair.

 

Sekarang skipjack bekerja dengan bank Amerika untuk menyuntik kecairan $ 2 bilion USD dalam pasaran separa (kami berharap ia berfungsi) dan kami juga bekerja dengan pasaran lain seperti bank dan crypto. Pada masa yang sama kami berharap pasaran boleh mula bergerak dari peniaga dan pelabur lain yang saya percaya ianya bukan berasal daripada anda. Walau bagaimanapun, anda dialu-alukan untuk berdagang menggunakan Dimes.

 

P.S. Get ready Korean Seminar from 28 May to 1 July Roadshow.

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *