0

The Rise of Zetanet Telco – ZetCo

Berita Terkini – Pasukan Korea akan menandatangani pengedaran dan melabur $ 1 juta US yang pertama demi membuka pengedaran untuk menjual perkhidmatan top up dan panggilan adoi di Korea. Dengan  menggunakan teknologi Voice over Zetanet (VoZ) di dalam aplikasi ADOI.

 

VoZ adalah teknologi terbaru yang dibangunkan oleh Skipjack Corporation yang pada masa akan datang untuk menggantikan GSM mudah alih, (telefon mudah alih tidak memerlukan kad sim lagi) dan ia boleh berfungsi dengan  5G untuk menggandakan kelajuan dengan suara dan video berkualiti tinggi.

 

VoZ adalah baka teknologi dari encrypblock generasi kedua (encrypblock 2.0). Encrypblock adalah teknologi yang dibina oleh Skipjack yang dilancarkan pada tahun lepas sebagai sistem pembayaran global dan seiring  untuk aplikasi fintech serta mata wang digital (sjk dime) pada kelajuan transfer 1 mikro saat.

 

Manakala generasi kedua encrypblock pula dibina untuk membolehkan rangkaian penyulitan kunci untuk menyampaikan kualiti suara dan video .Khususnya pada tahun depan, Skipjack akan melepaskan protokol Zetanet untuk Internet 2.0.

 

Teknologi VoZ telah dibangunkan di dalam aplikasi adoi untuk membawa suara, video dan data bertentangan dengan IP TCP. Minggu depan aplikasi ADOI dilancarkan dan pengguna boleh gunakan untuk membuat panggilan berkualiti sama seperti GSM (menggunakan teknologi VoZ)

Dengan aplikasi ADOI ia mempunyai pelbagai aplikasi dan ia boleh membuat pembayaran mudah alih dan perkhidmatan e-dagang lebih cepat daripada sekarang.

Mata wang Dime yang dikeluarkan oleh Skipjack akan menjadi mata wang utama dalam aplikasi di samping mata wang fiat dan crypto. Dengan aplikasi yang besar ini, ia akan mewujudkan topi pasaran yang besar bagi mata wang  Skipjack.

 

VoZ adalah teknologi yang dapat membina rangkaian yang lebih cepat daripada internet atau mudah alih yang ada. VoZ telah direka dengan protokol penyulitan tinggi (protokol enkripsi) untuk isyarat suara dan penyulitan data.VoZ tidak boleh dihalang oleh mana-mana negara dan ia akan memberikan aplikasi adoi untuk memenangi Whatsapp atau mana-mana pemesejan di negara ini tidak membenarkan melakukan perkhidmatan panggilan pemesejan.

 

VoZ adalah teknologi yang tidak boleh digodam dan sangat terjamin dan disulitkan berdasarkan algoritma Jacks Law. Pelancaran ADOI minggu depan akan dibuat sebagai aplikasi universal yang akan boleh digunakan untuk aplikasi  sembang, pembayaran dan internet. Ia akan menjadi lebih besar daripada superapps.

 

Projek ADOI ICO untuk mengumpulkan berbilion-bilion Dollar US adalah untuk membina teknologi blockchain 5.0 untuk menyesuaikan teknologi VoZ yang akan membolehkan komuniti crypto menggunakan token ADOI untuk sebarang aplikasi dan pembayaran crypto.

 

Projek ICO juga menaikkan perisian generasi baru ADOI ke.make sebagai OS baru dalam telefon bimbit yang serupa dengan android sebagai aplikasi sejagat dalam menyampaikan teknologi VoZ dan Internet 2.0 di dalam platform ADOI.

 

Salah satu pelan ICO adalah untuk membina infrastruktur VoZ  yang digunakan di  seluruh dunia dan negara pertama yang terpilih adalah Korea untuk menjalankan Zetanet Telco (ZetCo) yang baru sebelum digunakan secara meluas di seluruh dunia. Telekom baru ini akan memberikan perkhidmatan lebih murah melebihi kos 50%.

 

ZetCo sebagai operator mudah alih dan talian tetap baru akan menjadi perkhidmatan telekomunikasi baru yang akan menggunakan telefon mudah alih baru tanpa kad sim dan menggunakan menara GSM menjadi menara wifi.

 

Pasukan Korea telah bersetuju untuk bekerja dan bekerjasama dengan Skipjack untuk bekerja dengan syarikat telefon mudah alih di Korea (mungkin Samsung) untuk melepaskan telefon wifi baharu untuk ZetCo dan OS baru yang serupa dengan android.

 

ZetCo.will menjadi pengendali mudah alih baru untuk menggunakan teknologi VoZ dan akan bersaing dengan pasaran GSM Bergerak dan 5G selepas projek ICO selesai. Melihat teknologi VoZ yang membina bersama dengan protokol Zetanet (TCPIP 2) tidak lama lagi ia akan mengubah telco dan permainan internet.

 

ZetCo adalah model perniagaan baru dan penukar permainan bukan sahaja menukar telekomunikasi tetapi ia akan mengubah perbankan dan pembayaran. Walaupun VoZ adalah gangguan kepada telefon bimbit GSM, kami sedang menunggu Zetanet menjadi menggantikan internet yang kita guna sekarang ini.

 

P.S. Get ready for our Adoi App lauching in Singapore on 23 April 2019. 

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *