0

Skipjack kini menawarkan DMC Token yang berpatutan dengan keselamatan maksimum.


Skipjack kini menawarkan token DMC kepada orang ramai dengan preso ICO dari 14 Januari – 3 Mac 2019 dan ICO pada 4 Mac 2019 – 3 Mac 2020.

United Kingdom, 22 Januari, 2019 – Tawaran Syiling Permulaan (ICO) merupakan salah satu fenomena terbesar dalam masyarakat cryptocurrency dan blockchain. Adalah dikatakan bahawa ICOs adalah kaedah paling popular untuk memulakan pembiayaan untuk pembangunan produk. Bagi Skipjack Corporation, ICO berfungsi sebagai platform bagi kami untuk memperkenalkan teknologi kami – Encryblock dan Zetanet kepada pelabur dan orang ramai.


Sedikit Sebanyak Tentang Skipjack.

Skipjack Corporation adalah yang pertama menggunakan teknologi enkripsi dan memperkenalkan Skipjack Dime (SJK) kembali pada Januari 2018 yang juga dikenali sebagai Mata Wang Enkripsi. Kini ia menawarkan lebih banyak lagi dengan blockchain (integrasi) yang dipanggil Dime Blockchain (DMC), yang membolehkan kita untuk menyambung ke rantaian blockchain semasa. Ia adalah mata wang digital yang membolehkan urus niaga serta pemilikan tanpa sempadan.

Ia juga merupakan mata wang penyulitan global yang pertama di dunia yang didagangkan di pasaran kewangan antarabangsa. Dengan keupayaan ini, Skipjack membawa kita lebih dekat ke masa depan internet yang dipanggil Zetanet atau Internet 2.0.

Encrypblock adalah masa depan baharu aplikasi teknologi kewangan. Model ini menawarkan komunikasi data hujung-ke-akhir yang menyatakan bagaimana data perlu dibungkus, ditangani, dihantar, diarahkan dan diterima dalam topologi rangkaian siri Zeta. Zetanet adalah teknologi yang inovatif yang menangani isu-isu kelajuan data, penyimpanan, dan sambungan dengan protokol yang lebih baik dalam kecekapan, reka bentuk, dan sambungan.

Skipjack Corporation merangka satu set alat komunikasi baru yang akan menyelesaikan isu keselamatan, kebolehpercayaan, dan suite protokol kos efektif untuk masa depan teknologi yang lebih baik.


Skipjack DMC Token ICO.

Skipjack ICO presale sudah bermula dijual pada 14 Januari lalu dan hingga 3 Mac 2019 tawaran harga $0.50/DMC untuk pelabur awal. Selepas penjualan, Skipjack ICO akan berjalan dari 4 Mac 2019 hingga Jun 2020. Syarikat itu telah memperuntukkan 23.000.000.000 token DMC yang boleh didapati semasa ICO.

Matlamat ICO adalah untuk mendapatkan dana yang mencukupi untuk membangunkan Zetanet, teknologi inovatif yang direka untuk mengubah cara kami menggunakan Internet, dan merevolusikan industri kewangan dan perbankan.


Join The Skipjack Revolution.

Masa depan adalah dengan Skipjack. Ambil langkah pertama dan jadilah sebahagian daripada penjualan Skipjack ICO. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya, lawati laman web ini: www.skipjackfcn.com/ico. Untuk kemas kini dan pengumuman terkini, sertai kumpulan Telegram rasmi kami d SINI.


P.S. Jika anda ingin membaca soalan-soalan yang sering di tanya oleh ahli baru, sila layari FAQ kami di SINI.

Hafiz Mokhtar

Skipjack Encrypcurrency is the next digital money that will take over the world. Be the first to join our journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *