Zetanet Token (ZTN)

Strategi Dapatkan Ratus Ribu Sebelum Akhir Tahun 2019

zetanet-logo-skipjack-setanet-token-skipjack-malaya

CERITANYA BERMULA DI SINI…

Pada awal 2018, saya dah mula fedup dengan kerja harian saya…Dah la boss paksa balik lambat, pastu gaji pun ala kadar je…Bila appeal untuk UP gaji, boss asyik kata akan review dulu je… Akhir sekali, tak approve-approve!…Tak tau lah apa puncanya…Rasa macam dah follow semua guide professional!

 

Owh tidak…Susah lah kerja macam ni…Sampai satu limit saya dah betul-betul tawar hati nak kerja under orang lagi!

 

Saya akui kerja dengan orang ini ada kelebihannya…Dah banyak saya kerja bawah orang sebelum ini…In fact, ramai kawan-kawan saya lain yang kerja okay je…Tapi mungkin untuk saya kali ni, ia dah tak berbaloi lebih-lebih lagi bila gaji sikit dan kena paksa kerja sampai lewat malam!

 

Dengan kerja sebegitu rupa tu, saya perlu kerja bagi nak rak hingga ke lubang cacing…Kemudian, saya terfikir mungkin ada cara lain lagi untuk saya buat duit…Sebagai contoh buat investment sebagai side income…kena investment yang padu memang ngam habiss…

 

Lagipun rezeki Allah SWT yang tentukan, kita hanya perlu usaha bersungguh-sungguh je…So muktamad, saya cari jalan pelaburan untuk buat side income sampai saya boleh stop kerja!

 

Now Macam Mana Nak Cari Investment Yang Selamat Dan Menguntungkan?

Saya mula carik idea…Macam-macam cara saya research untuk cari peluang investment yang terbaik…Saya pernah try main Forex tapi tak menjadi… Saya pernah buka kedai untuk buat bisnes sendiri, pun gagal jugak.. dan saya pernah juga jadi dropshipper utk jual produk orang, tapi still tak dapat tampung kehidupan bulanan…Masa, duit dan tenaga je yang banyak terbuang!

 

Hinggalah sampai satu hari, tergerak saya nak buat invest dalam projek Zetanet yang telah dilancarkan oleh Skipjack Corporation…

 

Actually idea nak buat investment ni datang secara tak sengaja lepas kawan kerja lama saya call dan bagitahu tentang peluang investment ini…iaitu kalau saya betul-betul investment dalam projek Zetanet dan aplikasi Adoi ini… saya boleh dapat pulangan ratus ribu ringgit sebelum akhir tahun 2019 ini…

 

Dari situ saya buat banyak giler research pasal Zetanet dan Skipjack Corporation, sebab mana tahu kawan saya lama tu sembang je lebih… dan Alhamdulillah nampaknya usaha saya tak sia-sia…Zetanet, Adoi App dan Skipjack Corporation ini memang legit dan bukan biasa-biasa…
zetanet-skipjack-corporation-itb-skipjack-malaya

Zetanet – Internet 2.0

Sebab diorang nak create internet 2.0 baru yang dipanggil sebagai Zetanet dan juga Aplikasi Telefon Pintar Adoi yang bakal menggantikan Wechat, Facebook, Blog, Whatsapp, Telegram, Wechat Pay dan lain-lain lagi.
Adoi-Logo-dekstop-skipjack-malaya

Logo Aplikasi Adoi

 

Saya pun apalagi, terus saya inform nak beli Zetanet Token(ZTN) ini sebanyak $1000 USD sebab nak dapat ratus ribu punya pasal dalam masa setahun SAHAJA…

Bila saya dah betul-betul buat investment, maka peluang saya untuk dapat pulangan ratus ribu memang KEBABOOM!

 

Alhamdulillah sejak hari tu saya boleh relek-relek kerja dari hari ke hari…sebab investment saya ini akan buat lebih banyak duit daripada kerja full time saya… tak naik pangkat pun takpe sekarang ni….Memang teruja gila!!

 

APA ITU ZETANET TOKEN(ZTN)?

 

Zetanet Token(ZTN) ini adalah sejenis crowdfunding untuk melancarkan projek Zetanet dan Aplikasi Adoi ini… dan harga ZTN pada masa sekarang ini adalah sebanyak $0.50 USD bagi setiap ZTN.

 

who-is-skipjack-and-what-is-zetanet-skipjack-malaya

 

So dengan erti kata lain…kalau korang beli USD $1000 untuk beli ZTN ini…korang akan peroleh 0,0005% saham Adoi, 2000 ZTN dan 50 Dime percuma…

 

Dan Skipjack Corporation forecast harga ZTN akan naik menjadi $30 USD  sebelum akhir tahun 2019 ini…

Tak caya harga ZTN boleh naik $30 USD? Korang boleh tengok sendiri sebahagian daripada testimoni Skipjack Dime iaitu duit digital enkripsi yang dilancarkan oleh pihak Skipjack sebelum mata wang digital ZTN kat bawah ni:

 

Kisah benar Investor Pak Arab Daripada Dubai yang jadi billionaire pertama Skipjack. Pak Arab ini beli time harga Dime $0.1 USD. Dan beli harga Dime naik jadi $11.40, automatik dia total Dime dia bernilai $1,090,958 USD.
first-digital-currency-billionaire-skipjack-encrypcurrency-skipjack-malaya

 

Lepas tu, pada tarikh Dec 2018, harga Dime naik hingga mencecah USD 88.89/ DIME
88.90-usd-skipjack-dime

 

Akhir sekali, pada 22 Mac 2019 pula iaitu harga terkini ketika atikel ini ditulis, harga Dime naik lagi hingga USD 138.90. So total investment pak arab ini sudah mencecah 12 billion USD.
138-usd-skipjack-DIme

 

Alhamdulillah, saya tersenyum lebar kerana saya salah seorang yang sempat beli Dime ketika harga tengah murah… dan ramai newbie investor tersenyum simpul tengok profit Dime di atas….Maklumlah, sebelum tu mungkin dieorg dah banyak perabih duit sana sini…Kali ni, sekali henjut je dapat hasil!…Saya tumpang gembira…?

 

Tapi  kalau korang nak beli Dime harga dah mahal $138 USD…. so baik korang beli Zetanet Token(ZTN) ini cepat-cepat sebelum harga ZTN naik jadi $138 USD macam harga Dime ?….

 

Ape Yang Hebat Sangat beli ZTN Ni?

Mungkin korang sekarang tertanya-tanya…“ Zetanet Token (ZTN) ni investment ape ek? Ajak beli coin untuk projek yang tak wujud ke, bla bla…semua tu ke???”
NO…NO…NO ! ?

Ia bukan sekadar itu…Tapi jaaaaaaaaauh lebih advance dan complete berbanding apa yang korang sangkakan…Bahkan, ini merupakan investment yang legit dan sangat menguntungkan:

  • Zetanet adalah projek internet yang bakal menggantikan internet 1.0
  • Anda akan menjadi 1000 orang pertama yang menggunakan Aplikasi Adoi sebelum dilancarkan ke pasaran dunia.
  • Anda akan menerima akaun ZTN anda pada 24 March 2019 yang akan diberikan oleh pihak Skipjack Corporation.
  • Sesuai untuk newbie, intermediate mahupun para pekerja yang kerja keras tetapi gaji ala kadar je.

 

Actually TIGA skop utama di atas ini yang menjadi BISA dalam investment Zetanet Token (ZTN) ni…Kalau korang invest duit korang, insyaAllah boleh je nak “tapau”  gaji boss korang walaupun korang sekarang ni pekerja biasa ?!

 

APA ITU APLIKASI ADOI?

Aplikasi Adoi adalah platform dimana chatting , payment system dan internet didalam satu aplikasi. Platform ini adalah yang pertama kali dibuat oleh Skipjack Corporation dimana kita menggabungkan internet didalam aplikasi chatting.

Adoi-App-2-Skipjack-Malaya

Para user tidak perlu keluar ke platform lain untuk mendapatkan informasi dari internet kerana Adoi platform sudah menyediakan rankaian internet mereka sendiri iaitu Zetanet ataupun Internet 2.0.

 

Dimana projek utama Skipjack Corporation merupakan syarikat rangkaian internet terbaru didunia yang bakal menggantikan internet 1.0 yang sedia ada.

 

Bila kita bercakap soal internet, ia boleh dipecahkan lagi dalam beberapa kategori kita akan punya web iaitu Adoi Search dan Social media sendiri seperti Facebook dan youtube tetapi di gabungkan didalam satu aplikasi bernama ADOI .

 

Jadi, Aplikasi Adoi ini bakal mengalahkan apps chatting dan social media terkini. Samalah macam Facebook kalahkan Myspace dan hanya orang yang percaya Mark Zuckerberg yang sudah menjadi jutawan. Yang ragu-ragu semua melepas….

 

Apa manfaat yang akan Anda dapatkan daripada Adoi Share?

 

Di saat ini nilai aplikasi Adoi share adalah $200 juta USD…  Dan jika Anda membeli $1000 USD sekarang…Anda akan mendapatkan 0,0005% saham Adoi.

Adoi Group Chat

 

Kemudian, dengan anggaran 5 tahun ke depan (2023) dengan nilai saham Adoi akan mencapai seperti whatsapp atau wechat pada $ 50 billion…

Adoi Friendlist

 

Dengan bahagian share Adoi anda sebanyak 0.0005%…anda akan mendapatkan keuntungan sebanyak $25,000,000 ($ 25 juta) pada saat Initial Public Offering(IPO).

Adoi Audio Call

 

P.S. Perkiraan ini akan berubah berdasarkan kondisi pasaran semasa.

 

 

Calculation PROFIT Takde Ke Bro?

Calculation dia senang je dan korang tengok sekali pun akan faham. Sebab ZTN ni untung dia daripada capital gain je. Tapi capital gain tu apa pulak?
Capital gain tu senang cerita current price tolak dengan price you buy dan dapatlah profit anda nanti.

 

Contohnya, katakan awak beli $1000 USD ZTN:

 

Current Price ZTN adalah 0.50 USD.

 

So total ZTN yang awak akan dapat adalah 2000 ZTN iaitu $1000 x 2.

 

Apabila, harga ZTN naik menjadi $30 USD pada Dec 2019, nilai 2000 ZTN awak akan 2000 ZTN x $30 USD =$60,000 USD.

 

Akhir sekali, apbila $60,000 USD ditukar kepada Ringgit Malaysia akan menjadi sebanyak
RM252,000 (60,000 x RM4.20).

 

Jadi, kesimpulannya profit anda boleh mencecah ratus ribu ringgit dalam setahun
padahal anda hanya invest 4 ribu lebih sahaja.

 

Bayangkan kalau anda beli $2000 USD ke atas atau harga ZTN naik menjadi $50 USD,
kira sendiri betapa banyak keuntungan anda.

 

Sangat berbaloi.

 

Korang Nak Pilih Mana Satu?

Ok la…Sembang banyak pun tak guna…Sekarang cuba tanya diri masing-masing pulak…Yang mana satu jadi pilihan korang :
  • Nak berterusan jadi PEKERJA MAKAN GAJI yang hanya mampu lihat otai buat duit kepok-kepok?
  • Nak berterusan jadi PEKERJA MAKAN GAJI yang hanya pandai beli buat kerja, tapi boss dia yang untung banyak.
  • Nak berterusan jadi PEKERJA MAKAN GAJI yang banyak kali terlepas peluang untung invest…Then bila orang lain dah berjaya, dia pun krik krik?
  • Nak berterusan jadi PEKERJA MAKAN GAJI yang hanya tahu dapatkan gaji melalui kudrat semata-mata?…Kena buang kerja terus jual PETAI?
  • Nak berterusan jadi PEKERJA MAKAN GAJI yang duit masuk (income) besar dan duit keluar (marketing) pun besar hingga untung bersih sebenarnya tak seberapa?

ATAU

Korang nak jadi PEKERJA MAKAN GAJI yang selalu tersenyum lihat DUIT investment masuk ratus ribu setahun dalam beberapa seathun sahaja TANPA modal yang besar? Naik turun pangkat atau gaji pun tak kisah sebab duit investment lagi banyak daripada gaji bulanan ?.

 

Macam Mana Nak Join Investment ZTN Nie?

Saya faham korang teruja nak beli ZTN dan Adoi share ni banyak-banyak…?…Tapi sebelum tu elok saya bagitau awal-awal…Tak semua orang layak beli ZTN ni…Hanya mereka yang faham nak berjaya kena berkorban duit, masa dan tenaga je yang layak!
  • Sanggup korbankan duit untuk beli ZTN.
  • Sanggup korbankan sedikit masa dan tenaga untuk baca update tentang Zetanet dan Adoi.
  • Sanggup bersabar dan menanti hingga ZTN naik harga mencecah $30 USD, $100 USD atau lebih!

 

Kalau korang sanggup, make sure bertindak sekarang sebab harga ZTN ni akan naik dari masa ke semasa tanpa sebarang belas kasihan…?
Harga ZTN naik, lagi banyak investor suka…tapi kalau tengok je… memang perit jawabnya….

Sila klik BELI SEKARANG di bawah laju-laju untuk buat pembelian:

$1000 USD ZTN

BELI SEKARANG-ZTN-1000-USD-SKIPJACK-malaya

 

Kalau takde duit nak beli ZTN $1000 USD , korang boleh pilih sama ada untuk:

Beli ZTN $100 USD:

100-usd-ztn-skipjack-malaya

 

Atau pun

 

Beli ZTN $500 USD:

500-usd-ztn-skipjack-malaya

 

Soalan-Soalan Lazim(Wajib Baca)

Pastikan korang baca dulu soalan lazim di bawah sebelum membuat sebarang pembelian untuk mengelakkan sebarang masalah di kemudian hari…?

1) Zetanet Token (ZTN) ni apa sebenarnya?

Zetanet Token (ZTN)  adalah crowdfunding untuk projek Zetanet dan Aplikasi Adoi . Jadi, wang anda akan dilabur dalam kedua-dua projek ini.

 

2) Apa yang saya akan dapat lepas beli ZTN $1000 USD?

  • Anda akan menerima email daripada pihak Skipjack Corporation mengatakan bahawa anda sudah membeli $1000 USD Zetanet Token (pastikan email anda betul).
  • Anda akan menerima Akaun Zetanet pada 24 April 2019.
  • Anda akan dapat free 50 Dime jika anda mempunyai akaun Skipjack Dime.
  • Anda akan memiliki saham Adoi sebanyak 0.0005%

 

3) Ada kos lain tak selain kena beli ZTN ni?

Ada…Tapi ia adalah optional…

 

4) Adakah Pelaburan yang diajar legal dan selamat?

Ya sudah tentu…Tapi harus diingat, terdapat sesetengah syarikat yang sering menukar policy…Jadi korang haruslah alert dengan sebarang perubahan untuk mengelakkan timbul sebarang masalah.

 

5) Adakah pelaburan sesuai untuk pekerja makan gaji macam saya?

InsyaAllah…Apa yang saya share tentang investment ini memang dari basic…Bukan hanya untuk orang yang dah lama melabur dalam macam-macam industri je….

 

6) Adakah teknik ini dijamin berjaya?

Well…Soalan ni dah “salah” sebenarnya…Hanya Allah SWT sahaja yang dapat menjamin rezeki…Pelaburan ni hanya ikhtiar sahaja…Hope korang faham hakikat penting ni. Tapi, apa yang saya mampu katakan, jika ZTN follow sebijik forecast macam mata wang enkripsi Dime… Insya Allah… kita akan berjaya dapatkan ratus ribu dalam setahun.

 

7) Macam mana cara nak beli Zetanet Token(ZTN) ni?

Korang boleh klik pada button “BELI SEKARANG” yang ada di halaman ni, kemudian ikut arahan untuk buat pembayaran. Link akses panduan akan dihantar serta merta secara automatik ke email yang didaftarkan (sewaktu buat pembelian) setelah bayaran dilakukan.

 

8) Ada jaminan refund tak?

Tiada, kerana ini adalah investment bukan pinjaman wang anda. Anda akan dapat profit sama-sama apabila projek Zetanet dan App Adoi berkembang maju. Dan nama pun investment, untung atau rugi memang ada. Kalau dalam Islam pun, kalau investment jenis yang walau badai, hujan, ribut datang pun masih profit, tu biasanya scam.

Tapi, Insya Allah dengan pelaburan ZTN ini, saya yakin dengan percangan Skipjack dan usaha yang mereka lakukan untuk menjayakan projek Zetanet dan Aplikasi Adoi ini.

Rahsia Kita-Kita Je!

Bayangkan lepas dapat RM250,000 ni, memang saya akan berhenti kerja sebab member gaji Rm8000 sebulan pun, setahun gaji baru RM96,000 beb. Separuh pun tak sampai daripada profit ZTN tu.

 

Pastu, mesti ramai yang tanya saya “Bro, ko kerja apa sekarang?”… Mungkin dieorg pelik agaknya tengok saya santai-santai setiap hari…Hujung minggu pulak, mesti hilang!…Balik kampung la, jalan sana sini la…Memang itu lah rutin saya sekarang…?

 

Untuk tak pening-pening, saya akan ready jawab je “Aku jual barang online”…Malas pulak saya nak terangkan panjang lebar…Saya lebih selesa orang tak tau saya buat apa…Better low profile je bang…Rahsia…Rahsia…Rahsia…hehe

Jadi saya ulang, Sila klik BELI SEKARANG di bawah laju-laju untuk buat pembelian :

BELI SEKARANG-ZTN-1000-USD-SKIPJACK-malaya